Detektivska misija na TikToku: z Google Zemljevidi ugotovila, da jo fant vara

Digitalno 09. Okt 202311:22 0 komentarjev
Posnetek zaslona, kjer je videti fanta, ki z glavo leži v naročju dekleta.
Foto: Posnetek zaslona TikTok/Juliana Lima

Na družbenem omrežju TikTok je zakrožil posnetek dekleta, ki je uporabnike popeljalo na pravo detektivsko odpravo. S pomočjo aplikacije je Brazilki uspelo ujeti fanta med varanjem. "FBI? Ne, Google Zemljevidi," je komentiral eden od njenih sledilcev.

Brazilka Juliana Lima je na družbenem omrežju TikTok objavila posnetek, ki si ga je ogledalo že več kot devet milijonov uporabnikov. Na posnetku pokaže, kako je z uporabo Google Zemljevidov razkrinkala fanta, da jo vara z drugo punco, piše N1 Sarajevo.

Lima je v bližini doma zagledala Googlov avto, ki je s kamero krožil po njenem okrožju in okolico fotografiral za “street view” funkcijo Google Zemljevidov (tako imenovani ulični pogled). Zanimalo jo je, kam se bo avto odpravil, zato je odprla zemljevide in ga začela spremljati.

Na virtualnem potepanju po okrožju pa je nepričakovano opazila svojega fanta na motorju, ki ga od zadaj objema drugo dekle. “Oseba, ki je sedela zadaj, ni bila videti kot jaz, zato sem jima sledila,” v videu pripoveduje Lima. Ker ju je v nekem trenutku izgubila izpred oči, je začela raziskovati okoliške ulice.

“Šla sta po ulici, po kateri je včasih vozil mene,” obupano pojasnjuje na TikToku. “Vedno sva obiskovala tisti mali trg.” Čeprav je sprva mislila, da je zgolj paranoična, je instinkt ni varal.

Na koncu posnetka lahko vidimo fanta, ki na klopi naslanja glavo v naročje drugega dekleta. Da pa se zgodba zaključi še bolj dramatično, Lima pravi, da naj bi bila punca, s katero jo vara, njena najboljša prijateljica.

Pod videom se je zvrstilo mnogo komentarjev, nekateri so punci izrazili sočutje, spet drugi so podvomili o resničnosti njenih izjav. Eden izmed komentarjev pa šaljivo pristavi: “FBI? Ne, Google Zemljevidi.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!