Dior je predstavil kolekcijo Cupidon, posvečeno grškemu bogu ljubezni

Magazin 13. Feb 202209:30
dior cupid kolekcija valentinovo
Profimedia

Ob predhodnem praznovanju valentinovega je Dior predstavil kapsulno kolekcijo, imenovano Cupidon, posvečeno grškemu bogu ljubezni, Erosu. Dior se je pridružil množici drugih blagovnih znamk, ki praznujejo valentinovo, in v ta namen lansiral torbice, obutev in dodatke v barvah ter vzorcih ljubezni.

Za kapsulno kolekcijo je kreativna direktorica Diorja Maria Grazia Chuiri predelala nekatere najbolj ikonične Diorjeve izdelke, od torbice Lady Dior in torbe Dior Book do šala Mitzah. Kot oblikovalsko referenco je vzela boga ljubezni Erosa, ki je v grški mitologiji spremljevalec Afrodite in je prižgal plamen ljubezni v srcih bogov in ljudi. Motivi te žareče ljubezni so zaobjeli celotno Diorjevo kolekcijo Cupidon, da bo letošnje valentinovo še bolj dragocen dogodek.

dior cupid
Profimedia

Oda nežnim čustvom, ki so vedno vplivala na ustvarjalnost hiše – ta kolekcija vsebuje ekskluzivni motiv, ki predstavlja grškega boga ljubezni. Razgiban motiv se pojavlja na izboru kosov v živahnih odtenkih bele, rdeče in črne. Med temi Diorjevimi ikoničnimi kosi se seznanimo tudi z ustvarjalnostjo same legende, Christiana Diorja, ki je bil velik ljubitelj lepote in se je predvsem obkrožal z vedno glamurozno Mitzah Bricard. Njegova zaupnica in muza je med drugim navdihnila tudi šal nove kolekcije.

dior cupid
Profimedia

Kolekcija Cupidon, ki vključuje torbice, obutev, nakit, sončna očala, skodelice, notesnike, pasove in druge modne dodatke, je na voljo v Diorjevih trgovinah in na njihovi spletni strani.

dior cupidon
Profimedia
Komentari

Vaš komentar