Divji roker Pete Doherty zdaj ukročen in poročen

Magazin 11. Okt 202114:45 > 12. Okt 2021 08:52
Pete Doherty, Kate Moss
Profimedia

Nekoč razvpiti britanski roker Pete Doherty, nekdanji zaročenec Kate Moss, se je dva dni po tem, ko je oznanil zaroko s Katio de Vidas, s stanovsko kolegico v Franciji tudi poročil.

Par že nekaj časa živi skupaj v bližini kraja Étretat v Normandiji, sodelujeta tudi na glasbenem področju: Katia je klaviaturistka v njegovi zasedbi Peter Doherty and the Puta Madres.

Pete Doherty, Katia de Vidas
Profimedia

Na majhnem poročnem slavju so bili prisotni le njuni najbližji, 42-letni Doherty pa je nekaj dni po srečnem dogodku na družbenih omrežjih objavil črno-belo fotografijo s pripisom 30.09.21 in srčkom.

Pete Doherty
Twitter @petedoherty

Pete Doherty je pred desetletjem in pol postal stalnica v britanskih tabloidih zaradi burnega razmerja s supermanekenko Kate Moss, ki je tudi zapela na albumu njegove zasedbe Babyshambles.

Pete Doherty, Kate Moss
Profimedia

Veliko pozornosti opravljivih medijev na Otoku pa je dobil zaradi razgrajaških izpadov v omami alkohola in mamil, večkrat je celo pristal za zapahi.

Pete Doherty
Profimedia

Pred kratkim je Doherty v pogovoru za škotsko izpostavo BBC povedal, da se zdaj že nekaj časa uspešno spopada z odvisnostjo in da že dve leti in pol v njegovem življenju ni heroina, kar mu pomeni zelo veliko.