Dobra novica za Miša Kovača

Magazin 02. Dec 202108:29 > 09:51 4 komentarji
Mišo in Lidija Kovač
PIXSELL

Priljubljeni pevec Mišo Kovač je zapustil splitsko bolnišnico, kjer se je zdravil na oddelku za pljučne bolezni. Po odpustu iz bolnišnice se menda počuti zelo dobro in je že obiskal prijatelje.

Legendarni hrvaški pevec Mišo Kovač, čigar hospitalizacija je minuli teden povzročila nemalo skrbi, je zapustil bolnišnico. Od tam so ga odpustili po uspešnem okrevanju, Kovač, ki se menda počuti zelo dobro, je po odpustu obiskal prijatelje, piše hrvaški Jutarnji list.

Kovač je po obisku iz bolnišnice obiskal svoja prijatelja v kraju Strožanac nedaleč od Splita. Prav tako je menda komaj čakal, da objame ženo Lidijo Kovač, na spletni strani še navaja hrvaški časopis.

Spomnimo, Mišo Kovač je bil prejšnji teden hospitaliziran na oddelku za pulmologijo splitske bolnišnice zaradi suma, da ima pljučnico. Izkazalo se je, da pljučnice nima, so pa Kovača zdravili z antibiotiki. Ker je bila to druga hospitalizacija na splitskem oddelku za pljučne bolezni v zadnjih tednih, je med njegovimi sledilci zavladal strah, da je z njegovim zdravjem kaj resnično narobe.

Mišo in njegova soproga Lidija sta se vsem zahvalila za skrb in za dober sprejem pesmi Ja ne mogu drugo nego da ga volim, ki jo je priljubljeni ustvaril za Hajduk in ki je luč sveta ugledala prav v dneh, ko je pevec pristal v bolnišnici.