Dobra novica za vse oboževalke, Johnny Depp je spet samski

Magazin 08. Nov 202209:30
Johnny Depp
Profimedia

Ameriški igralec je bil zadnje mesece v zvezi z odvetnico, ki ga je leta 2018 zastopala v sodnem procesu zaradi obrekovanja. Očitno se tudi ta zveza ni obnesla.

Po poročanju ameriških medijev je Johnny Depp spet samski. Razšel naj bi se namreč z odvetnico Joelle Rich, ki ga je leta 2018 zastopala v sodnem procesu proti tabloidu The Sun.

Revija People je razkrila novico o novem statusu priljubljenega ameriškega igralca. Po poročanju njenega vira naj bi se 59-zvezdnik številnih hollywoodskih filmov in 37-letna odvetnica razšla.

Razlog za njun razhod ni prišel v javnost, igralčev predstavnik pa se na namigovanja še ni odzval.

Camille Vasquez
Kevin Lamarque/REUTERS

Nekateri so prepričani, da zveza med igralcem in odvetnico že v začetku ni bila tako resna, kot so jo mediji v resnici prikazovali. TMZ je pred časom tako poročal, da sta Depp in Richeva romantično povezana, vendar sta se odločila za odprto zvezo. Nekaj časa sta zelo uspešno skrivala naklonjenost drug drugemu, celo več mesecev, preden je bila njuna zveza potrjena tudi v javnosti.

Dolgo skrivala naklonjenost

Rich se je poleti v Virginii udeležila Deppove zmagovite tožbe proti nekdanji ženi Amber Heard, a ji je ob tem uspelo ostati precej neopazna. Igralca na sojenju ni zastopala, temveč mu je bila predvsem v podporo. Ko je tako izbruhnila novica o njunem razmerju, so na dan prišle tudi fotografije o naklonjenih pogledih znotraj sodne dvorane.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.