Đoković ženi namenil posebno objavo: “Medtem ko sem jaz pisal zgodovino …”

Magazin 20. Dec 202305:12 0 komentarjev
Novak Đoković, Jelena Đoković
Foto: PROFIMEDIA

Novak Đoković se je ob koncu leta spomnil svojih teniških uspehov in razkril, da je za vse zaslužna prav njegova žena Jelena.

Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković se je ob koncu leta spomnil na vse svoje dosežke, ki jih v letu, ki se izteka, res ni bilo malo. Đoković je sicer znan po tem, da svojega zasebnega življenja ne deli z javnostjo, tokrat pa je naredil izjemo, saj se je javno zahvalil svoji ženi Jeleni, s katero ima dva otroka.

Teniški zvezdnik je na družbenih omrežjih posvetil čustveno sporočilo svoji ženi Jeleni, ki mu vedno stoji ob strani in mu je v veliko oporo.

Novak je delil video, ki je sestavljen iz njegovih fotografij z igrišča in z osvojenimi pokali, v opisu pa je dal vedeti, da je za to zelo zaslužna prav Jelena.

“Kakšna neverjetna sezona je za mano. Večno bom hvaležen svoji ženi, ker je bila najboljša mama otrokoma, medtem ko sem pisal športno zgodovino. Njena podpora in ljubezen, ki sem jo čutil od svoje družine, sta omogočili to zgodovinsko sezono,” je zapisal Đoković.

View this post on Instagram

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Zahvalil se je tudi svoji ekipi: “Koliko nepozabnih trenutkov, ob katerih smo se naježili. Nadaljujemo v 2024. Veselim se tistega, kar sledi,” je še dodal.

Jelena in Novak sta se spoznala v srednji šoli, uradno pa sta začela hoditi šele leta 2005. Par se je septembra 2013 zaročil in julija 2014 poročil, piše Dnevnik hr.

Skupaj imata dva otroka, sina Stefana in hčerko Taro.

Jelena Novaka spremlja na skoraj vseh njegovih dvobojih.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!