Dolly Parton: Ni res, da sem si dala zavarovati oprsje

Magazin 29. Jan 202216:45 0 komentarjev
Dolly Parton
Profimedia

76-letna zvezdnica kantrija Dolly Parton je v pogovorni oddaji zanikala, da si je dala zavarovati svoje slavno bujno oprsje.

Voditeljici dnevnega šova Hoda Kotb in Jenna Bush Hager (hči nekdanjega predsednika Busha) sta, ko je bila v gosteh Parton, omenili, da je supermanekenka Heidi Klum razkrila, da si je dala zavarovati noge, nato pa so Dolly vprašali, ali je ona to storila s svojim oprsjem.

Legendarna pevka je povedala: “Ni res. Pred leti si je Betty Grable, ena velikih slavnih zvezd, ki je slovela po nogah, prav tako dala zavarovati okončine. Takrat sem si rekla: Mogoče pa bi si morala jaz zavarovati prsi, ker po njih slovim. A to je bila le šala. Tega nisem storila.” In v svojem duhovitem slogu dodala: “Če smo že pri tem: lahko si daš narediti nove prsi, novih nog pa ne!”

Dolly Parton
Profimedia

Kot so poročali pri tabloidu People, je Dolly pred letom in pol razkrila nekaj najbolj nezaslišanih govoric o sebi, ki so ji prišle na uho. Med njimi je tudi ta, da je zaradi teže svojega oprsja priklenjena na posteljo. “Temu se samo smejim. Ja, saj so težke, a zaenkrat me še niso ohromile,” je dejala.

Dolly, ki ji onkraj luže rečejo kar kraljica kantrija, je znana po človekoljubnih prizadevanjih, dejavna je tudi v boju proti raku dojk in endometriozi, bolezni rodil, zaradi katere so ji morali pred leti odstraniti maternico.

Zvezdnica, ki je pred dnevi svoj 76. rojstni dan obeležila z objavo na Instagramu, je v pričakovanju izida svojega prvega romana, ki ga je napisala skupaj z mojstrom kriminalk Jamesom Pattersonom, vzporedno pa nastaja še s knjigo tematsko povezani glasbeni album.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!