Dominik Bagola z novo pesmijo v mednarodni zasedbi

Magazin 25. Jun 202216:30 0 komentarjev
Balladero
Arhiv izavjalca

Nov singel Marelice je razgiban sončen poletni napev, ki po lanskih singlih Najina in Potujem prinaša novo sladko zasanjano podlago za brezskrbne vroče dni in avanture.

Prikupna in sproščena zgodba se seveda vrti okoli priljubljenega sadeža, obenem pa Balladera pospremi k njegovim začetkom in posede v njegovo naravno okolje, za klavirske tipke. Izkušeni klavirski kantavtor, ki se je podpisal pod vrsto radijskih uspešnic, nas v marelično poletje ”skulirano” vabi s snežno belim pianinom, Marelice pa so kot sproščena oda poletju tudi nekakšna skrinjica spominov na Balladerove otroške dni v rodni vasi. Balladero v videospotu tako kot v skladbi, preprosti klavirski melodiji, tudi v sliki pristavi polno mero barvitosti in igrivosti, z obveznim ščepcem lahkotne poletne romantike.

Balladero
Arhiv izvajalca

Novo pridelane Marelice krasi tudi izvrstna mednarodna studijska zasedba, v kateri se ob Balladeru (Dominik Bagola) na vokalu, klavirju in klaviaturah pojavita še kitarska virtuoza Peter Dekleva in Lorenzo Corti (Italija) in svetovno priznani bobnar Ash Soan (Združeno kraljestvo Velike Britanije – Adele, James Morrison, Tori Amos, Sam Smith, Dua Lipa, Mariane Faithfull, idr.). Za produkcijo je tokrat poskrbel izkušeni domači producent Jernej Kržič, ki je za skladbo odigral tudi bas kitaro, marelično celoto pa dopolnjuje še odlična Katja Sever Kržič na spremljevalnih vokalih.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!