Dončićeva frizura zmedla oboževalce: Najdite mu brivca v Dallasu (FOTO)

Magazin 26. Maj 202309:23 0 komentarjev
Luka Dončić
Luka Dončić/INSTAGRAM

Košarkarski as Luka Dončić si je med oddihom v Sloveniji privoščil tudi obisk frizerja. Čeprav je sprva kazalo, da bo pričeska, glede na njegove pretekle, nekoliko nenavadna, pa je končni rezultat vseeno odličen.

Košarkarski virtuoz Luka Dončić si je pred poletjem omislil novo pričesko. Na Instagramu je tako v četrtek objavil fotografijo, ki je nastala med striženjem v enem od ljubljanskih frizerskih salonov. Najprej je sicer kazalo, da bo pričeska nekoliko drugačna od tistih, ki smo jih bili na njem v preteklosti vajeni.

Luka Dončić
Luka Dončić/INSTAGRAM

Fotografija je dvignila marsikatero obrv in je bila tudi primeren material za nekaj norčevanja. Tako so denimo na Twitterjevem profilu oboževalcev kluba Dallas Maverics zapisali: “Prosim, da Luki priskrbite brivca iz Dallasa. To presega vse meje.”

Dončić je pozneje objavil novo fotografijo, na kateri nasmejan in zadovoljen kaže končno delo frizerja.  

Luka dončič
Luka Dončić/INSTAGRAM

Spomnimo, da se je košarkar po zgodnjem zaključku sezone kluba Dallas Mavericks, ki je po porazu proti Chicagu s 115 : 112, dokončno ostal brez možnosti za končnico, v Slovenijo z zasebnim letalom vrnil v sredini aprila. Pozdravil je navijače ne letališču, se z njimi fotografiral in podelil nekaj avtogramov, izjav pa ni dajal, rekel je le, da je na počitnicah.

A Dončić pred začetkom nove sezone lige NBA ne bo zgolj počival, temveč se bo ukvarjal tudi z individualnimi pripravami na 19. svetovno prvenstvo v košarki, ki ga poleti gostijo Japonska, Filipini in Indonezija. Slovenski superzvezdnik je namreč že pred časom potrdil, da bo del slovenske izbrane vrste.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!