Drew Barrymore: “Včasih je težko imeti rad osebo, ki te je rodila”

Magazin 02. Jan 202317:00
Drew Barrymore
Profimedia

Drew Barrymore je prišla na naslovnice, ko je že pri 14 letih dosegla osamosvojitev od staršev.

Njena mama, Jaid Barrymore, igralka, je devetletno Drew vzela v Studio 54, Drew pa se spominja dogodka v sodni dvorani, ko se je to zgodilo. “Nikoli ne bom pozabila sodnika, ki je rekel: Nikoli več ti ni treba v šolo,” je zvezdnica povedala za People.

Z leti je igralka in voditeljica pogovornih oddaj lahko odpustila staršem, celo našla in plačala bolnišnično oskrbo za svojega očeta Johna Drewa Barrymora, preden je umrl za rakom leta 2004. “Iz ene od ustanov so ga ”vrgli”, kar je bilo zanj čisto tipično, saj se je ves čas upiral.”

Ker je tudi sama mati dveh otrok, pravi, da bo mami vedno na voljo, če jo bo potrebovala. “Vedno jo bom podpirala. Ne morem obrniti hrbta osebi, ki mi je dala življenje. Tega ne morem storiti. Zdelo bi se mi tako kruto. Toda spoznala sem tudi, da mi njena bližina vzbudi občutek, ko moram reči: V redu, spet potrebujem odmor.”

Igralka je preživela veliko časa na terapiji, da bi ugotovila, kaj je ”šlo narobe” med njenima staršema in njo, obenem pa čuti privlačnost do poklica svoje družine (njen dedek, prastarši, prastric in teta so bili znani igralci). “Ne opravljam tega dela, ker bi čutila kakršnokoli obvezo. Mislim, da je v genetiki čarovnija. Počutim se za to poslano.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.