Drugi porod za Mandy Moore veliko lažji

Magazin 26. Okt 202208:00
Mandy Moore
Profimedia

Igralka in pevka Mandy Moore ter glasbenik Taylor Goldsmith sta se razveselila prihoda novega družinskega člana - sina Ozzieja.

“Ozzie je tukaj! Oscar Bennett Goldsmith je prišel z malo zamudo, a z veliko samozavesti. Porod je bil lažji oz. hitrejši kot pri velikem bratu,” sta zakonca objavila v skupni objavi na Instagramu. Nadaljevala sta: “Pregovor drži: naša srca so se podvojila in neposrednost ljubezni je osupljiva. Zelo smo hvaležni za našo štiričlansko družino!”

V objavi zvezdnica serije To smo mi, ki se je sklenila po šestih sezonah, žari, medtem ko se nasmiha sinčku, ponosni očka pa se ji nasmiha čez ramo. 

Mandy Moore, tudi nadarjena pevka, je načrtovala daljšo promocijsko turnejo ob izidu albuma In Real Life, ki pa jo je bila iz zdravstvenih razlogov prisiljena prekiniti po 12 nastopih.

Ko smo rezervirali te nastope, nisem bila noseča, in čeprav sem resnično mislila, da bom lahko zdržala, je način, kako potujemo (dolge ure na avtobusu in pomanjkanje pravega počitka), zahteval svoj davek, nismo mogli nadaljevati.”

“Vem, da moram postaviti družino in zdravje (ter zdravje svojega otroka) na prvo mesto in da je najbolje, da sem doma,” je zaključila.

Naslednji dan je Moore svojim sledilcem povedala, da je težko, a da je treba nujno dati prednost počitku pred delom.

Mandy Moore
Profimedia

Igralka se je z Goldsmithom poročila leta 2018, leta 2021 pa sta prvič postala starša, rodil se jima je sin Gus.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.