Dua Lipa za Versace prvič po modni pisti: bilo je kot v sanjah

Magazin 30. Sep 202122:26 0 komentarjev
Dua Lipa
Profimedia

Dua Lipa se je v družbi že dolgo uveljavljenih manekenskih imen, kot sta Irina Shayk in Naomi Campbell, pa tudi vrstnic Gigi Hadid in Lourdes Leon, na milanskem tednu mode sprehodila po brvi na reviji Versace.

26-letna britanska popzvezdnica albanskih korenin je odprla revijo, na kateri so pri sloviti italijanski modni hiši predstavili kolekcijo za pomlad in poletje 2022.

Za prvi izhod je nosila prerezan črn kostim, okrašen z barvitimi sponkami, ki so priklicale spomin na ikonično obleko Liz Hurley iz 90. let, v kombinaciji z zeleno-modro osenčenimi očmi.

Dua Lipa, Versace
Profimedia

Lipa, ki je bila že obraz Versacejeve kampanje za jesen in zimo 2021, je imela nato tudi zadnji izhod na reviji, in to v dvodelni opravi neonsko rožnate barve, podobni tisti, ki jo je nosila za nastop na Grammyjih v začetku leta.

Na koncu večera se je zvezdnici ob priklonu pridružila tudi kreativna direktorica Donatella Versace.

Dua Lipa, Donatella Versace
Profimedia

Z Gigi kot sestri

Po modni pisti so se ob zvokih Lipine uspešnice Future Nostalgia sprehodile še druge slavne lepotice, med njimi Gigi Hadid, Dujina morebitna prihodnja svakinja – Gigijin mlajši brat, 22-letni Anwar Hadid, je namreč že nekaj časa v zvezi z oboževano pop divo.

Dua Lipa, Gigi Hadid, Donatella Versace
Profimedia

Očitno se Dua odlično razume tako z Gigi kot s še eno članico klana, Hadid, Bello, saj sta ji obe supermanekenki za rojstni dan, ki ga je praznovala avgusta, čestitali z objavama zgodb na Instagramu. Na Gigijine lepe želje je Lipa odgovorila: “Hvala, sestra, rada te imam!”

Versacejeva muza je na družbenih medijih delila navdušenje nad nastopom na modni reviji, zapisala je, da ji je bilo odpreti in zapreti dogodek v Milanu v veliko čast, svoj prvi sprehod po modni brvi pa je označila kot “nadrealistični trenutek, ki ga ne bo nikoli pozabila”.

Kreativni direktorici je sporočila še, da bo za vedno Versacejevo dekle, v izjavi za javnost pa dodala: “Donatella, hoditi na tvoji krasni reviji je bilo kot v sanjah.”