Dve znamenji, ki jima bo izhod iz retrogradnega Merkurja prinesel srečo

Magazin 16. Maj 202309:53 0 komentarjev
srečna ženska dvignjeni palci thumbs up
PROFIMEDIA

Slabe odločitve, drama na delovnem mestu in v razmerju, zamude ... Za vse je bil kriv retrogradni Merkur, verjamejo mnogi. Komu naj bi konec tega slabega obdobja prinesel največ dobrega?

Vse do včeraj smo bili v tritedenskem obdobju, ko se je Merkur po nebu navidezno premikal nazaj. To obdobje v astrologiji imenujejo retrogradni Merkur.

Če za to niste vedeli, ste ga zagotovo občutili. Slabe odločitve, občutek, da vam nič ne gre od rok, drama na delovnem mestu ali v osebnih razmerjih, zamude na letališčih, nepotrebne poškodbe … Za vse je bil kriv retrogradni Merkur, verjamejo mnogi. Dobra stran tega je, da se je to obdobje včeraj končalo. Katerima astrološkima znamenjema pa naj bi izhod iz retrogradnega Merkurja prinašal največ pozitivnega?

Dvojčka

Ker dvojčkom vlada Merkur, bo izhod iz retrogradnega Merkurja najbolj pozitivno vplival prav na to znamenje.

Od konca aprila do včeraj so se dvojčki srečevali z življenjskimi tegobami. Mnogi so se počutili malce izgubljeni, žalostni, brez volje, kar vse je vplivalo na njihov vsakdan. Sicer inteligentni, družabni in komunikativni dvojčki so se v preteklih treh tednih zaprli vase, za njihovo pozitivno energijo pa se je zdelo, da je izginila. Z izhodom iz retrogradnega Merkurja bodo dvojčki končno lahko zadihali, v naslednjih mesecih pa jih čaka novo znanstvo, ki bi jim lahko spremenilo življenje – na boljše. Osebe, ki prihajajo v njihovo življenje, bodo prepoznale in cenile številne kvalitete, ki jih imajo dvojčki, in ne bodo mogle skriti navdušenja nad osebnostjo, ki krasi dvojčke.

Devica

Tako kot dvojčkom Merkur vlada tudi devicam, zato bodo tudi one zagotovo občutile, da se je njihovo življenje v mnogočem izboljšalo.

Zadnjih nekaj tednov se device preprosto niso mogle sprostiti. Nenehno so se vračale v preteklost in razmišljale o problemih, za katere se je zdelo, da jih ne morejo rešiti. Razmišljanje in razglabljanje o teh stvareh je okupiralo vsak njihov prosti trenutek, še posebej pred spanjem. Zato ni čudno, da so po treh tednih popolnoma izčrpane. Zdaj ko se je Merkur končno vrnil na pravo pot, bodo device spet lahko zadihale s polnimi pljuči in doživele občutek olajšanja. Zanje tako značilno analiziranje, s katerim so se ukvarjale zadnje tedne, bo prineslo sadove. Bliža se tudi poletje in njihov perfekcionizem jim bo pomagal, da bo to poletje polno pozitivnih priložnosti. Že oddane device bodo izboljšale odnos s partnerjem, tistim, ki ljubezen še iščejo, pa se nasmiha prihajajoči odnos, ki bo zamajal njihovo trdno prepričanje, da prava ljubezen ne obstaja. Njihovi nadrejeni na delovnem mestu bodo končno začeli ceniti njihov trud, nekaterim devicam pa se nasmiha tudi povišica.

Merkur se bo na “vzvratno” pot letos podal še dvakrat. Naslednjič se bo to zgodilo med 23. avgustom do 15. septembrom, potem pa še med 13. decembrom in 1. januarjem 2024.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

#related-news_4

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!