Eddie Murphy presrečen na poroki hčerke, tudi zaplesal je

Magazin 14. Jul 202208:15 > 08:38
Eddie Murphy
Instagram

Eddie Murphy je bil ponosen nevestin oče!

61-letni igralec in komik je imel pomembno vlogo na poroki najstarejše hčerke Brie Murphy, ki se je na Beverly Hillsu poročila z igralcem Michaelom Xavierjem. Eddie je pospremil svojo hčerko do oltarja na slovesnosti in se ji pridružil na plesišču pri tradicionalnem plesu oče-hči. Zvezdnik je počasi zaplesal z nevesto na pesem Stevieja Wonderja Isn’t She Lovely, nato pa se je ples prelevil v samostojni boogie. Igralcu se je na poroki pridružila tudi njegova zaročenka Paige Butcher.

Med govorom na njeni umetniški razstavi v L. A. leta 2020 je Eddie svojo najstarejšo hčerko opisal kot prijazno in dobro hčerko. “Vesel sem, da ljudje vidijo, kako nadarjena je, tega se njeni domači že leta zavedamo. Razburljivo je videti njene stvari na stenah. Čutim vse tiste občutke ponosnega starša. Res imam srečo s svojimi otroki. Resnično ni slabega v skupini, vsi so se izkazali za res dobre ljudi.” Je oče desetih otrok.

Hčerka Martina Lawrencea, Jasmin Lawrence, ki hodi z Eddiejevim sinom Ericom, je celo ujela Brijin šopek na poroki, kar bi lahko pomenilo naslednjo poroko v družini Murphy. Eric in Jasmin sta svojo zvezo uradno potrdila junija 2021. Čeprav sta otroka prijateljev Eddieja in Martina, je Jasmin v januarskem intervjuju za InTouch Weekly potrdila, da sta se s fantom dejansko spoznala prek njenega strica. “Spoznala se nisva preko očetov, sta pa skupaj posnela dva filma. Najini družini absolutno podpirata najino zvezo.” Dodala je še, da sta z Ericom postala res zelo dobra prijatelja, povezala sta se v veliko stvareh, na določeni ravni pa se dobro razumeta tudi zaradi njunega porekla. “In čez čas je najin odnos prerasel v nekaj veliko več.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.