Eden najbolj zaželenih hollywoodskih igralcev v iskanju boljše polovice

Magazin 22. Jul 202215:50 0 komentarjev
Chris Evans
Profimedia

Chris Evans je v nedavnem intervjuju potožil, da v Hollywoodu ni enostavno najti ljubezn. Igralski zvezdnik je pred leti končal zvezo z igralsko kolegico Jenny Slate, pred kratkim pa priznal, da si želi imeti ob sebi osebo, s katero bo preživel preostanek življenja.

Igralec, ki je zaslovel s filmom Stotnik Amerika, ima trenutno številne obveznosti po snemanju novega filma The Gray Man, ki si ga bo mogoče ogledati na Netflixu. V njem je upodobil morilca, ki je obseden s tem, da izsledi svojo tarčo (Ryan Gosling).

Zaradi promocije filma se tako Evans pogosto znajde pred novinarji, ki jih seveda zanima tudi njegovo zasebno življenje. Tako so ga med intervjujem v Shondalandu pred časom vprašali, ali je bil tudi sam kdaj tako obseden z iskanjem nekoga kot lik, ki ga je upodobil v filmu. Evansov odgovor je bil malce bolj inovativen: “Morda sem trenutno najbolj osredotočen na iskanje življenjske partnerice. Na nekoga, s katerim bi rad preživel življenje.”

Kot je pojasnil, je iskanje ljubezni v Hollywoodu vse prej kot enostavno. “Rad imam svoj poklic. Res je čudovit. Vanj se v celoti poglobim. Ampak filmska industrija je polna dvomov, oklevanja, sploh če želiš najti nekoga, ki bi se mu želel v celoti posvetil,” je zaupal novinarjem in nadaljeval, “morda je vse na tem, da se trudiš najti nekoga, s katerim boš preživel življenje. Ja, morda je res to.”

Ostajata v dobrih odnosih

Igralec je pred štirimi leti prekinil zvezo z igralsko kolegico Jenny Slate, s katero sta se spoznala na snemanju filma Gifted. Igralca sta ostala v dobrih odnosih. “Ni le to, da oba prihajava iz Massachusettsa tisto, kar imava skupnega. Chris je resnično eden najbolj prijaznih ljudi, kar sem jih spoznala,” je v enem od intervjujev o svojem nekdanjem partnerju povedala Slate, ki je Chrisa označila za nadvse čustvenega, prijaznega, toplega in dobrosrčnega.

Do zdaj so igralca povezovali s številnimi zvezdnicami, med drugim Jessico Biel in Minko Kelly, nazadnje pa celo s Seleno Gomez.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!