Ekstremna “Met Gala dieta” Kim Kardashian razjezila igralko serije Riverdale

Magazin 05. Maj 202209:29 0 komentarjev
PROFIMEDIA

Kim Kardashian je na letošnji Met Gali nosila ikonično 60 let staro obleko Marilyn Monroe. Več pozornosti kot obleka pa je vzbudila Kimina izjava, da je za to, da bi se v obleko spravila, v treh tednih shujšala za sedem kilogramov. "Met Gala dieta" je na družbenih medijih povzročila nemalo ogorčenja, razjezila je tudi igralko Lili Reinhart.

Na letošnji Met Gali so zvezdniki, kakor vsako leto do sedaj, pokazali najbolj čudovite, drage ali bizarne oprave. Temo letošnje Met Gale – Antalogija ameriške mode – je Kim Kardashian vzela precej resno. Zvezda resničnostnih šovov si je nadela ikonično obleko Marilyn Monroe, v kateri je Monroe leta 1962 zapela za ameriškega predsednika Johna F. Kennedyja.

kim kardashian, met gala
PROFIMEDIA

Kardashian pa je za revijo Vogue zaupala, da ji je bila obleka sprva premajhna. “Ko mi obleka ni bila prav, sem skoraj zajokala, saj obleke sploh ni mogoče prekrojiti,” je povedala. Da bi prosojno obleko vendarle lahko nosila, se je Kardashian odločila shujšati. Sama je za Vogue dejala, da nikoli ni stradala, a da je iz diete izključila vse sladkorje in ogljikove hidrate ter tri tedne jedla le zelenjavo in beljakovine. V treh tednih je izgubila sedem kilogramov.

kim kardashian, met gala
PROFIMEDIA

Ekstremna dieta je na družbenih omrežjih požela veliko ogorčenja, na svojem Instagramu je mnenje podala tudi 25-letna igralka Lili Reinhart, velika zagovornica pozitivnega odnosa do telesa (“body positivity”), piše Just Jared. Glavna igralka serije Riverdale je v torek na svojem Instagram profilu jasno povedala, kaj si misli o dieti Kardashian.

“Da na rdeči preprogi poveš, kako sestradana si, ker že en mesec ne ješ ogljikovih hidratov … Vse to, da bi se spravila v obleko? To je tako narobe, tako zelo narobe na stotih ravneh,” je zapisala v Instagram zgodbi. “Da odprto priznaš, da se stradaš, ko veš, da se milijone mladih fantov in deklet zgleduje po tebi in posluša vsako tvojo besedo – takšna ignoranca je nepopisno ogabna,” je dodala.

Reinhart na tej točki še ni končala. Svojim oboževalcem je povedala, naj “nehajo podpirati te neumne, škodljive zvezdnike, katerih percepcija se vrti zgolj okoli njihovih teles” ter da “nisem jezna oseba, a prisežem, da me toksičnost te industrije včasih res prizadene”.

lili reinhart
PROFIMEDIA

Reinhart se je Met Gale udeležila leta 2018, 2019 in 2021, letos pa ne, še poroča Just Jared. Kim Kardashian se na njene izjave ni odzvala.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.