Elegantna črna obleka Reese Witherspoon, ki lahko reši vsako oblačilno zagato

Magazin 21. Feb 202316:30
Reese Witherspoon
Profimedia

Hollywoodska igralka Reese Witherspoon ima v svoji garderobni omari številne klasične kose, ki jo lahko rešijo v tistih dneh, ko nikakor ne ve, kaj bi oblekla za določeno priložnost.

Reese Witherspoon je znana po dobrem modnem okusu, ki ga vedno in povsod izrazi, seveda pa je njena garderobna omara prava zakladnica odličnih modnih kosov, ki bi si jih želele številne.

Prav gotovo je osnovno modno pravilo, da v nobeni garderobni omari ne sme manjkati klasična mala črna obleka in to pravilo Reese še kako upošteva, saj je njena omara z njimi odlično založena.

Reese Witherspoon
Profimedia

Igralka prisega na klasične kose, ki jih lahko nosi še leta dolgo, saj klasika prav nikoli ne gre iz mode, in tega se Reese še kako dobro zaveda.

Reese se zelo rada igra z modo in se podaja na različne modne izlete, zato so tudi njene črne obleke različnih dolžin, krojev in oblik, prav gotovo pa je vsem skupno, da so narejene brezčasno.

Reese Witherspoon
Profimedia

V preteklosti je tako nosila črne obleke brez ramen, na eno ramo, nekatere so segale vse do tal, a prav vedno so bile zelo decentne in takšne, da so jih modni kritiki naravnost oboževali.

Reese Witherspoon
Profimedia
Reese Witherspoon
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.