Elizabeth Hurley in njen sin Damian sta si neverjetno podobna

Magazin 07. Mar 202212:45
Elizabeth in Damian Hurley
Foto: Profimedia

Običajno občudujemo, kako so si podobne mame in hčere, očetje in sinovi, no, kot jajce jajcu pa sta si podobna igralka Elizabeth Hurley in njen 19-letni sin Damian, trenutno eden najbolj iskanih mladih modelov. Podobnost med mamo in sinom je neverjetna.

Igralka Elizabeth Hurley, 56 let, in njen 19-letni sin Damian si nista le izredno podobna, ampak tudi izredno povezana. Damianov oče Steve Bing je žal pred dvema letoma umrl in vez med mamo in sinom se je še poglobila. Prav ob drugi obletnici smrti je Damian povedal, da mu je še posebno hudo, ker nima ob sebi očeta, ki ga je imel zelo rad. Mimogrede, najstniku ob strani vedno stoji njegov boter Hugh Grant.

In medtem ko je Britanka Liz znana po eleganci in popolni postavi, njen lepi sin Damian prav nič ne zaostaja za slavno mamo. Mati in sin se večkrat na rdeči preprogi pojavita celo v ujemajočih se oblekah, Damianu pa strokovnjaki napovedujejo celo boljšo manekensko kariero od mame, saj je neverjetno lep fant, ki obožuje modo.

Elizabet Damian Hurley
Profimedia

”Z mamo sva si podobna ne samo po videzu, ampak po številnih drugih stvareh. Rada sva urejena, ko so prižgane medijske luči, a ko ugasnejo, sva oba zelo sproščena in kar malce nemarna,” je bil zelo odkrit 186 centimetrov visoki maneken, ki poleg mame obožuje tudi Naomi Campbell in po njegovem mnenju najbolj seksi žensko na svetu – Heleno Christensen.

Komentari

Vaš komentar