Elton John prestal operacijo, a bolečine ne popuščajo. Vrača se v bolnišnico

Magazin 02. Nov 202117:40 0 komentarjev
Elton John
Profimedia

Eden od največjih pop zvezdnikov Elton John, 74, je pred dnevi javnosti sporočil, da ima zaradi padca in operacije kolka tako hude bolečine, da mora odpovedati vse koncerte in decembrske nastope. Operacija je uspela, a bolečine ostajajo, zato se vrača v bolnico.

Zvezdnik, ki je s svojim videzom in vedenjem razbil številne tabuje in predsodke, je že pred leti v številnih intervjujih rad potarnal, da ni vsak dan mlajši in da kljub ljubezni do glasbe vedno težje nastopa. No, poleti je Elton John zares nerodno padel, oktobra pa je prestal operacijo kolka, ki pa ni odpravila bolečin.

Odpovedal turnejo

Pred dnevi je dal izjavo za angleške medije, saj je odpovedal turnejo in vse koncerte po domači Veliki Britaniji: “Z načrtovanim letom in pol turnej ne vem, kako dolgo bi moj kolk še zdržal … Verjetno ne bi. Ne počutim se dobro, nisem samozavesten, saj ves čas čutim bolečine. Čeprav je operacija uspela, se moje stanje ne izboljšuje, bolečine so še vedno prisotne, ” je povedal priljubljeni Elton in dodal: “Kljub intenzivni, vsakodnevni fizioterapiji se bolečina ne zmanjšuje, zato imam vse večje težave pri gibanju. Tudi iz avta grem težko, vse mi je napor.”

Ostaja optimističen

Kljub vsem težavam in bolečinam, ki se vidijo tudi na njegovem obrazu, pa Elton ostaja optimističen: “Vsem, ki so kupili vstopnice za moje koncerte, se bom oddolžil. Obljubim. V še boljši formi bom, kot sem bil kdaj prej,” je njegove besede povzel Daily Mail.