Eltona Johna ujeli na vozičku – kaj je glasbenik povedal o svojem zdravju?

Magazin 09. Jun 202209:00 0 komentarjev
Elton John
Profimedia

Pred dnevi so po Otoku zaokrožile novice o slabem zdravju Eltona Johna, ki so ga ujeli na invalidskem vozičku. Pevec se je na govorice odzval in jih označil za lažne.

Med turnejo po Evropi se je Elton John ustavil tudi v Nemčiji, kjer je bil očitno tako utrujen, da je za premikanje potreboval nekaj pomoči.

Slike glasbenika na invalidskem vozičku so na Otoku dvignile veliko prahu, mediji pa so njegovo zdravje označili za krhko. Sploh je bilo veliko govora o njegovem zdravstvenem stanju pred njegovim predposnetim nastopom ob kraljičinem jubileju, saj so bili številni prepričani, da zaradi slabega zdravja ni več zmožen nastopati v živo. Glasbenik se je na govorice o krhkem zdravju že odzval.

Elton John
Profimedia

”Rad bi se zahvalil vsem oboževalcem, ki so zaskrbljeni za moje zdravje, potem ko so tabloidi objavili nespametne slike in zgodbe o moji krhkosti,” je na Instagramu dejala pop ikona in nadaljevala: ”Resnica je, da sem v odličnem zdravstvenem stanju. Z največjim veseljem nastopam in pojem v zelo dobri kondiciji. Vsako noč dam vse od sebe, saj nikoli ne želim razočarati svojih oboževalcev. Sploh po tem, ko so čakali toliko časa, da me ponovno vidijo na koncertnih odrih. Zahvaljujem se vam za fenomenalen odziv na koncertih, uživam v vsaki minuti na odru.”

V nadaljevanju je glasbenik pojasnil tudi invalidski voziček, ki se je pojavil na fotografijah. Kot je dejal, je po dve uri in pol trajajočem koncertu prispel v Leipzig, nato pa so z ekipo spoznali, da je polovica letališča tako rekoč zaprta. Ker je bila pot do letala zelo dolga, so mu v ekipi priskrbeli voziček, da bi lahko odpočil telo po zahtevnem koncertu. Prav tako je pojasnil svojo odsotnost ob kraljičinem jubileju, saj je zaradi tesnega urnika evropske turneje zelo zaseden, na žalost pa mu v ta namen ni uspelo, da bi bil fizično prisoten ob velikem praznovanju.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.