Emily Ratajkowski na drugačen način nosila malo črno obleko in očarala

Magazin 24. Jun 202216:45 0 komentarjev
Emily Ratajkowski
Profimedia

Manekenka Emily Ratajkowski je znana po dobrem modnem okusu, malo črno obleko, za katero bi vsi mislili, da ne more odkriti tople vode, pa zna obleči tako, da marsikoga pusti odprtih ust.

Emily Ratajkowski je prava modna navdušenka, ki je ni strah osvajanja različnih stilov, pri tem pa vedno deluje, kot da vse to počne z neverjetno lahkoto, svežino in izvirnostjo.

Nedavno se je mudila v Milanu, kjer v teh dneh poteka milanski teden mode, in ulice Milana je v hipu spremenila v svojo modno brv, saj je kar takoj na začetku pokazala, da je v prestolnico mode prišla odlično založena in da se v njenih kovčkih skriva mnogo zanimivih modnih kombinacij.

Emily Ratajkowski
Profimedia

Za začetek je igrala na najbolj preverjeno karto, malo črno obleko, ki ne sme manjkati v nobeni garderobni omari, toda Emily je izbrala tako – in v taki kombinaciji – da so se za njo neumorno obračale glave.

V Milanu je namreč pokazala nenavadno krojeno črno obleko, ki se je na eni strani močno oprijela telesa, na drugi polovici pa je delovala viseče. Posebne so bile tudi naramnice, ki bi nepoznavalcu lahko delovale prevelike, vendar so imele le namen posebnega modnega učinka, ki so ga seveda pri vseh občudujočih tudi dosegle.

Emily Ratajkowski
Profimedia

Pri obutvi je tokrat stavila na škornje, ki so v lisičji barvi in z nenavadnim stopalom čudovito izstopali ter obenem črno obleko še poudarili.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.