Emma Watson za dnevni dogodek izbrala polprosojno obleko

Magazin 16. Mar 202316:00
Emma Watson
Profimedia

Igralka Emma Watson ima v svoji garderobni omari pravo zakladnico oblačil, zato ima seveda na izbiro ogromno kombinacij za vsako priložnost.

Emma Watson je znana po razgibanem modnem stilu, v njeni omari pa se najdejo tako obleke prestižnih modnih oblikovalcev kakor nekaj ulične mode, rada pa zaide tudi v trgovine z rabljenimi oblačili.

Nedavno se je v Los Angelesu udeležila dogodka v čast AIDS- fundacije glasbenika Eltona Johna, kjer je nosila posebno črno obleko, ki je osupnila prisotne.

Obleka je imela prav gotovo več zgodb, saj je na mestu delovala kot mala črna obleka, a v hipu, ko je Emma naredila nekaj korakov, je bila videti povsem prozorna, a prijetno hladna, kar je odlična izbira za vroče poletne dni.

Emma Watson
Profimedia

Obleka je bila narejena tako, da se je v ramenih spuščala, zato je delovala nekoliko bolj elegantno, segala pa ji je vse do tal, kar ji je dajalo še večjo mero elegance.

Emma, ki rada obuje čevlje z visoko peto, je tudi tokrat nosila takšne, vsem pa se je zdelo, da je izbrala odličen model, saj so se čeveljci zelo lepo prilegali obleki.

Emma Watson
Profimedia
Emma Watson
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.