Energični Usher z gosti obudil največje uspešnice

Magazin 12. Feb 202409:40 0 komentarjev
usher
Foto: PROFIMEDIA

Za glasbeno poslastico na ameriškem športnem prazniku leta je letos poskrbel Usher, ki je občinstvo razgrel s svojimi največjimi hiti. Na odru je obudil legendarna sodelovanja, ki jim nismo bili priča že leta.

Vzdušje na stadionu po končanem prvem polčasu Super Bowla, največjega športnega dogodka v ZDA, se je le še stopnjevalo. Vsi žarometi so bili usmerjeni v težko pričakovan glasbeni spektakel, za katerega je letos poskrbel zvezdnika R&B Usher z gosti.

Tik preden je Usher stopil pred razgreto publiko, se je na zaslonih izrisal šaljivi opozorilni napis, da lahko nastop izzove “petje, ples, znojenje, vrtoglavico in morebitne težave v odnosih”, poroča BBC.

In ni se šalil. Energičen nastop je upravičil vsa pričakovanja, pišejo tuji mediji.

Alicia Keys in Usher Alicia Keys in Usher
Foto: PROFIMEDIA
Usher na rolkah Usher na rolkah
Foto: PROFIMEDIA
Usher Usher
Foto: PROFIMEDIA
usher usher
Foto: PROFIMEDIA
Usher in H.E.R. Usher in H.E.R.
Foto: PROFIMEDIA
usher na odru usher na odru
Foto: PROFIMEDIA

Usher je svoj nastop na odru stadiona Allegiant v Las Vegasu začel ovit v glamurozno belo pregrinjalo. Obdan z množico plesalcev se je s plesnimi koraki sprehodil po odru in približno 13-minutni nastop začel s pesmijo Caught Up.

45-letniku je uspelo v slabih petnajstih minutah, ki jih je imel na voljo, odpeti večino svojih najprepoznavnejših skladb, ki jih je pospremil s spretnimi plesnimi gibi.

Po nekaj minutah je pozornost ukradla Alicia Keys, ki se je v bleščeči rdeči obleki pojavila za klavirjem, in po dvorani so zadoneli uvodni takti enega njenih največjih hitov If I ain’t got you. Ob klavirju se ji je pridružil še Usher in njun duet, ki je sledil, so mnogi označili za vrhunec večera.

Usher in Alicia Keys
Foto: PROFIMEDIA

V nadaljevanju glamuroznega nastopa se je pevcu na odru pridružilo še kar nekaj zvezdniških imen, med drugim William James Adams Jr., bolj znan pod umetniškim imenom will.i.am, s katerim sta zapela uspešnico OMG. Usher se je na odru pojavil v bleščeči črno-modri obleki z rolerji.

Čeprav se je nastop približeval koncu, vročica v zraku ni pojenjala. Ko sta se Usherju na odru pridružila karizmatični Ludacris in Lil Jon, je občinstvo ponorelo. Trio je z uspešnico Yeah, ki je v začetku tisočletja kraljevala na glasbenih lestvicah po svetu, poskrbel za še drugi vrhunec večera.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!