Znani hollywoodski igralec snema film na Hrvaškem

Magazin 18. Jan 202312:01 0 komentarjev
Eric Roberts
Profimedia

Starejši brat hollywoodske igralke Julie Roberts se mudi v sosednji Hrvaški, kamor je pripotoval zaradi snemanja novega filma.

66-letni Eric Roberts je trenutno v kraju Beli Manastir v Baranji, kjer poteka snemanje filma z naslovom Wrongful Death. Gre za triler, v katerem igra glavno vlogo senatorja. Režiser je Vjekoslav Katušin.

Kot pravijo ustvarjalci filma, bodo premiero pripravili v Münchnu. Poleg Erica Robertsa se na snemanju mudi tudi igralec Michael Paré, ki igra drugi glavni lik. Sicer pa film Wrongful Death prikazuje odnos starša in otroka na dva različna načina, dogajanje je napeto in polno preobratov. Michael Paré igra Davida Moora, ki poskuša odkriti, kaj se je zgodilo z njegovim sinom oziroma kdo in zakaj ga je ubil.

Kot je dejal režiser, sta se slavna igralca hitro odločila za snemanje na Hrvaškem. Na tiskovni konferenci v Belom Manastiru je po poročanju hrvaških medijev Eric Roberts dejal: “Nikoli ne vidim kraja, kjer bivam. Tako kot velikokrat, ko sem bil v Parizu – nisem ga videl. Zgodi se, da ničesar ne vidim. V bistvu pa so pomembni ljudje. Tukaj pa so ljudje prijazni, navdušeni so nad hrano in radi jedo, kar je dobra stvar.”

Režiser Katušin pa je na vprašanje, zakaj se je odločil prav za snemanje v Baranji, odgovoril, da Dubrovnik ni edino mesto, v katerem se lahko snemajo hollywoodski filmi. “Baranja ima čudovite lokacije, čudovite ljudi in odlično hrano. Tu lahko snemamo vsak žanr,” je še poudaril. Film se bo montiral na Hrvaškem, nato pa bo ekipa odpotovala v studio v Nemčiji. Režiser pravi, da bo film končan junija ali julija.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!