Etam je v Parizu predstavil drzno kolekcijo spodnjega perila

Magazin 07. Okt 202121:00 > 21:06 0 komentarjev
etam
Profimedia

Francoska znamka spodnjega perila Etam je pred dnevi na tednu mode v Parizu predstavila svojo kolekcijo za pomlad in poletje 2022, ki je polna drznih in zapeljivih kosov.

Francoska modna hiša, ki je znana predvsem po delikatnem in zelo elegantnem spodnjem perilu, je pred dnevi na tednu mode v Parizu predstavila svojo kolekcijo za prihodnje leto. Glamurozna modna revija pred razkošno operno hišo Palais Garnier je bila polna čudovitih kosov, ki so s prosojnimi materiali, čipko in subtilnimi izrezi odkrivali veliko gole kože. Svetovno znane manekenke, med katerimi je bila tudi Constance Jablonski, ki se pojavlja samo na pistah najbolj priznanih blagovnih znamk, so bile nad kolekcijo vidno navdušene.

etam
Profimedia

Modno revijo je ob spremljavi simfoničnega orkestra odprla Constance Jablonski v čipkastem modrčku in baletnem krilcu ter s številnimi bisernimi ogrlicami. Za njo so se zvrstile manekenke v rožnatih kosih spodnjega perila, ki se spogleduje z vplivi 80. let, ter dame v delikatni črni čipki s številnimi ekstravagantnimi detajli, kot sta perje in nakit.

etam
Profimedia

V nekoliko manj klasično smer je Etam zapeljal kose perila, ki se žgečkljivo igrajo s skritim in odkritim. Del kolekcije je namreč vseboval čutne kose perila v črni barvi, z različnimi izrezi, prevezi in trakovi. Navdih so črpali iz trendov kopalne mode, ki zdaj prehajajo tudi na žensko spodnje perilo.

etam
Profimedia

Poleg spodnjega perila je Etam na predstavitvi kolekcije za pomlad in poletje 2022 predstavil tudi nekaj delov svoje kopalne linije. Ta nadaljuje letošnje trende in bo harmonija med eleganco in prav nič sramežljivo zapeljivostjo – vsekakor drzno!

etam
Profimedia

Ker se je zadnja leta razvijal trend spodnjega perila kot vrhnjega kosa oblačila, smo na Etamovi modni reviji opazili tudi kose, ki jih zlahka nosimo namesto topa. Del kolekcije v stilu krpanke je bil namreč iz džinsa, ki zlahka nadomesti majico, bluzo ali top.

etam
Profimedia

Finale modne revije pa so bili gotovo Etamovi kosi v zlati barvi in spodnje perilo, namenjeno poročni slovesnosti. Zlati kosi nas spominjajo na ikonično Jane Fonda v filmu Barbarella, medtem ko so kosi, namenjeni nevestam, zelo damski, sofisticirani in svečani, kar se za tako poseben dan tudi spodobi.

etam
Profimedia

Etam je bil ustanovljen že leta 1916, njegova filozofija pa je opogumljati ženske ter jim s svojimi izdelki zagotavljati občutek svobode. Prek inovativnih kreacij, med katere spadajo spodnje perilo, kopalke, spalna oblačila, športna moda in po novem tudi vsakdanja oblačila, želijo podpirati žensko emancipacijo. Danes so s svojimi unikatnimi čipkami prisotni po vsem svetu, njihove senzacionalne modne revije pa slavijo ženske vseh ras, starosti in oblik.

etam
Profimedia

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!