Eva Boto že 10 let na sceni – to poletje bo noro

Magazin 07. Maj 202211:30 0 komentarjev
Eva Boto
Ana Gregorič

Naša vrhunska pevka Eva Boto je svojih prvih 10 let kariere proslavila s ciklom koncertov, ki jih je poimenovala 10letka.

Eva Boto (26) je svojih prvih 10 let kariere proslavila s ciklom koncertov, ki jih je poimenovala 10letka. Potem ko se je javnosti prvič predstavila leta 2012 v oddaji Misija Evrovizija, jo je zmaga popeljala v Azerbajdžan. Eva je tako leta 2012 s pesmijo Verjamem pri komaj 16 letih zastopala Slovenijo na tem tekmovanju. Serijo koncertov ob svoji 10letki je aprila končala z ljubljanskim koncertom, na katerem sta se ji na odru pridružila tudi glasbena prijatelja – Žan Serčič (26), ki je tudi njen producent, in Jan Plestenjak (49), s katerim je sodelovala že pred desetletjem v duetu To leto bo moje.

Eva Boto, Žan Serčič
Matjaz Kosmac, MaKo

Eva je o vsem skupaj povedala: ”Še zdaj se mi po prvih desetih letih naježi koža, ko zapojem svojo evrovizijsko pesem Verjamem in še zdaj ne vem, kako hitro je šlo teh prvih deset. Bili so vzponi in padci, ampak zadnje tri leta z ekipo delamo odlično in se že veselim svojega drugega albuma jeseni in številnih koncertov, s katerimi bomo z ekipo nadaljevali obeležitev 10letke. Se vidimo!”

Eva Boto, Jan Plestenjak
Matjaz Kosmac, MaKo

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.