Eva Longoria v Cannesu zasijala s sanjsko obleko

Magazin 20. Maj 202217:00 0 komentarjev
Eva Longoria
Profimedia

Hollywoodska igralka Eva Longoria je na rdeči preprogi filmskega festivala v Cannesu pokazala zares čudovito črno obleko.

Eva Longoria je svetovno slavo dosegla z vlogo v seriji Razočarane gospodinje ameriške televizije ABC, videli pa smo jo lahko tudi v filmu Moj lažni mož in številnih drugih.

Pozneje se je poročila in rodila, danes pa je v srečnem zakonu s poslovnežem Josejem Bastonom, s katerim imata skupaj ljubkega sina, ki ga oba zelo obožujeta.

Eva Longoria
Profimedia

Družina skupaj veliko potuje in tudi na festival v Cannesu Eva ni prišla sama, spremlja jo mož in paparaci so ju že ujeli, ko sta si na terasi hotela privoščila pozno kosilo. Videti sta bila zelo sproščeno, marsikdo pa je opazil tudi, da je Eva vitka oziroma da nosečnost na njeni postavi ni pustila sledi.

Eva Longoria
Profimedia

Po rojstvu malega Santiaga je Eva priznala, da ne izvaja pritiskov nad seboj, saj si želi dati čas in svoje telo odpočiti ter pripraviti na primerno dieto. Sledile so številne kritike, da je njena postava preveč polna in da kilogrami ostajajo, a se Eva ni zmenila zanje. Šele pozneje se je posvetila dieti in danes je v popolni formi.

To je dokazala tudi s prihodom na rdečo preprogo, kjer je nosila sanjsko črno obleko, ki ni dovoljevala nobene napake. Na odprtju festivala je tako naravnost zasijala!

Eva Longoria
Profimedia

Črna prhutajoča obleka je dopuščala domišljiji prosto pot, ozke naramnice pa so delovale zelo zapeljivo. Vsekakor je Eva poskrbela, da je bila v središču pozornosti, številni pa so bili navdušeni tudi nad črno ogrlico in pričesko, ki je dodatno nadgradila njeno čudovito modno podobo.

Verjetno jo bo zanimivo spremljati tudi v naslednjih dneh festivala, saj prav gotovo ne bo razočarala in v njenem kovčku verjetno še čaka marsikateri zanimivi kos garderobe.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.