Eva Mendes namignila, da sta z Ryanom Goslingom morda že nekaj let poročena

Magazin 22. Nov 202208:45
Eva Mendes, Ryan Gosling
Profimedia

Eva Mendes zagotovo ni ena od tistih zvezd, ki bi veliko govorila o svojem 11-letnem razmerju z Ryanom Goslingom, a je zadnje čase precej radodarna z namigi, da sta se morda že pred leti na skrivaj poročila. Mendesova je bila pred dnevi gostja v avstralski oddaji Kyle and Jackie O Show, kjer so jo vprašali o njeni tetovaži "de Gosling", ki jo je pokazala na Instagramu.

V španski kulturi namreč ženske pogosto dodajo možev priimek k svojemu, pri čemer uporabijo de (od v slovenščini). Tako “de Gosling” pomeni “od Goslinga”. Sovoditeljica Brittany Hockley je Evo kar naravnost vprašala o njenem statusu z Goslingom: “Obstajajo govorice, da sta se na skrivaj poročila, je to res?” Eva je odgovorila: “Kdo pa pravi, da še nisva poročena? Všeč mi je tako, da vse ostane skrivnostno. Sem zelo skrivnostna ženska.” Nato je pojasnila tetovažo: “Imam tetovažo. To je samo odtis … ne, ni odtis. Naredila sem ga že pred leti. Objavila sem sliko in dobila sem veliko smešnih vprašanj.” In to je bilo vse, kar je povedala o tem.

Eva Medes
Profimedia

Eva Mendes je za Daily Mail Australia spregovorila o tem, kako z Goslingom skupaj vzgajata hčerki, osemletno Esmeraldo in šestletno Amado. “Prepričana sem, da imamo vsi precej enake pogoje za to, kakšni starši smo,” je dejala Eva. ”Vsi radi govorimo in o vsem se oba rada pogovoriva s hčerkama. Oba jima rada dava občutek, da imata glas in da sta slišani.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.