Florence Pugh s cmokom v grlu razkrila, da je spet samska

Magazin 18. Avg 202210:30 0 komentarjev
Florence Pugh
Profimedia

Britanska igralka Florence Pugh je razkrila, da sta se z 21 let starejšim ameriškim stanovskim kolegom Zachom Braffom razšla, in sicer že v začetku leta.

“Poskušala sva izpeljati razhod, ne da bi svet vedel za to, saj sva bila v razmerju, o katerem so imeli vsi mnenje,” je Florence Pugh povedala v še svežem pogovoru za revijo Harpers Bazaar.

“Zdelo se nama je, da bo tako bolje, saj nama ne bo milijone ljudi govorilo, kako veseli so, da nisva več skupaj. Tako da sva to storila. Kar cmok v grlu dobim, ko govorim o tem.”

26-letna vzhajajoča filmska zvezdnica se je morala ves čas njunega razmerja otepati kritičnih komentarjev, ki so leteli na razliko v letih med njo in Braffom.

V omenjenem intervjuju je razkrila, da se ji ne zdi prav, da je njeno življenje pod drobnogledom samo zato, ker je izbrala igralski poklic, in sklenila: “Nisem privolila v to, da bom v resničnostnem šovu.”

Braff, ki se je pred dvema desetletjema proslavil v humoristični seriji Mladi zdravniki, nato pa se je preizkusil tudi kot scenarist in režiser – njegov prvenec je bil odmevni neodvisni film Garden State -, novice še ni komentiral.

Florence je sicer pred tedni požela veliko odobravanja, ko se je na Instagramu oglasila z objavo, v kateri je opozorila na pritiske, ki jih na ženska telesa izvajajo moški, in poudarila, kako narobe je, da se lahko s poniževalnimi besedami oglasi tako rekoč vsak anonimnež.

Tistim, ki so kritizirali njeno domnevno premajhno oprsje, ki naj bi ga razkrila rožnata obleka na modni reviji hiše Valentino, je zabrusila: “Odrastite že. Spoštujte ljudi. Spoštujte telesa. Spoštujte vse ženske. Spoštujte človeška bitja. Življenje bo veliko lažje, obljubim.”

Florence Pugh je poleg drugih projektov trenutno mogoče videti v Don’t Worry Darling, novem režijskem podvigu Olivie Wilde, v katerem je zaigrala ob Harryju Stylesu, sicer življenjskem sopotniku režiserke.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.