(FOTO) Hailey Bieber in Kendall Jenner skupaj na “športnem dnevu”

Magazin 06. Jan 202209:15
Kendall Jenner
Profimedia

Manekenki Hailey Bieber in Kendall Jenner sta si privoščili popoldne zase: skupaj sta se odpravili na vadbo pilatesa in nato še k frizerju.

26-letna Kendall, sicer najbolje plačana manekenka na svetu, je kljub blagi zimi v los Angelesu nosila izjemno modne tople uggice (v mikro izvedbi), 25-letna Hailey pa je bila priložnosti primerno v športnih copatah.

Kendall Jenner, Hailey Bieber
Profimedia

Jenner je športni videz poleg flisa v rjavem odtenku zaokrožila s torbo Louis Vuitton, Bieber pa z malo črno lakasto torbico, v kateri bi se težko skrivala športna oprema.

Hailey Bieber
Profimedia

Dolgoletni prijateljici sta se družili že med prvim koncem tedna novega leta, obe pa sta na svojih profilih na Instagramu delili utrinke s skupnega silvestrovanja.

Seveda na ranču, kjer sta modni vplivnici skočili v novo leto, nista manjkala niti Kendallin partner, košarkar Devin Booker, in Haileyjin mož, pop idol Justin Bieber.

Pod Kendallinimi utrinki z idile na podeželju je komentar pustila tudi njena starejša polsestra Khloe Kardashian, zapisala je: “Komaj čakam, da bom nekega dne kot ti.”