George Clooney z družino uživa na počitnicah v Italiji

Magazin 22. Jul 202212:50
Delite:
George Clooney
Foto: Profimedia

Hollywoodski igralec George Clooney že nekaj let na počitnice prihaja v Italijo, kjer ima ob jezeru Como čudovito počitniško vilo.

Hollywoodski igralec George Clooney vsako leto komaj čaka, da pride tisti čas v letu, ko se poslovne obveznosti upočasnijo in se z družino odpravi do jezera Como, ob katerem ima že leta v lasti čudovito počitniško vilo, v kateri navadno preživijo večji del poletja.

Seveda so slavni družini paparaci vedno za petami in tudi v Italiji ji ni uspelo pobegniti pred njimi. Če ne drugače, jo ujamejo, ko se s čolnom pripelje na kosilo ali večerjo, in takrat sprožilci na objektivu delajo ves čas.

Amal Clooney
Foto : Profimedia

Žena slavnega igralca, odvetnica Amal Clooney, si je za počitnice pripravila številne modne kombinacije, ki jih je mogoče videti takrat, ko se z družino odpravi na večerjo ali kosilo.

Amal Clooney
Foto : Profimedia

Modni kritiki imajo polne roke dela, saj so njeni stajlingi zares nekaj posebnega. Videti je, da jih je skrbno izbirala; s seboj je prinesla takšne kose, ki bodo prav gotovo všeč mnogim.

Amal Clooney
Foto : Profimedia

Nedavno si je za kosilo izbrala rdeč komplet, ki je deloval malce retro, a obenem zelo elegantno in udobno, vsekakor prava izbira ob visokih temperaturah.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar