George Clooney z družino uživa na počitnicah v Italiji

Magazin 22. Jul 202212:50 0 komentarjev
George Clooney
Profimedia

Hollywoodski igralec George Clooney že nekaj let na počitnice prihaja v Italijo, kjer ima ob jezeru Como čudovito počitniško vilo.

Hollywoodski igralec George Clooney vsako leto komaj čaka, da pride tisti čas v letu, ko se poslovne obveznosti upočasnijo in se z družino odpravi do jezera Como, ob katerem ima že leta v lasti čudovito počitniško vilo, v kateri navadno preživijo večji del poletja.

Seveda so slavni družini paparaci vedno za petami in tudi v Italiji ji ni uspelo pobegniti pred njimi. Če ne drugače, jo ujamejo, ko se s čolnom pripelje na kosilo ali večerjo, in takrat sprožilci na objektivu delajo ves čas.

Amal Clooney
Profimedia

Žena slavnega igralca, odvetnica Amal Clooney, si je za počitnice pripravila številne modne kombinacije, ki jih je mogoče videti takrat, ko se z družino odpravi na večerjo ali kosilo.

Amal Clooney
Profimedia

Modni kritiki imajo polne roke dela, saj so njeni stajlingi zares nekaj posebnega. Videti je, da jih je skrbno izbirala; s seboj je prinesla takšne kose, ki bodo prav gotovo všeč mnogim.

Amal Clooney
Profimedia

Nedavno si je za kosilo izbrala rdeč komplet, ki je deloval malce retro, a obenem zelo elegantno in udobno, vsekakor prava izbira ob visokih temperaturah.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!