Georgina Rodriguez pozirala v bikiniju in razjezila domačine (FOTO)

Magazin 11. Maj 202317:50
Georgina Rodriguez
georginagio/Instagram

Georgina Rodriguez je na Instagramu objavila fotografije iz vile v Savdski Arabiji, kjer nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo trenutno igra za klub Al Nassr. Domačini pa nad njeno objavo v kopalkah niso ravno navdušeni.

Partnerka nogometaša Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez je na Instagramu objavila fotografije, na katerih pozira v modrih dvodelnih kopalkah. A nekateri nad njenim razgaljenim telesom niso bili ravno navdušeni. Kot poroča Dnevnik.hr, zakon v Savdski Arabiji namreč prepoveduje objave razgaljenega ali polgolega telesa na spletu, zato so jo številni napadli, nekateri pa celo zahtevali, naj se ogrne. “Tako nevljudno,” je zapisala ena oseba, nekdo drug pa je Ronalda pozval, naj ”Georgino pokrije”. “Morala bi poiskati odpuščanje pri Bogu,” je dodal tretji komentator.

Georgina, navkljub neodobravanju nekaterih, za poziranje v kopalkah najverjetneje ne bo kaznovana. James Dorsey, strokovnjak za zakonodajo Bližnjega vzhoda je za Daily Star povedal, da je ”spodobna obleka načeloma obvezna,” a da se je koncept tega v zadnjem času nekoliko spremenil. “Pred kronskim princem Mohamedom bin Salmanom je bilo pomembno popolnoma pokriti obraz in telo. Očitno ni več tako, čeprav se mnoge ženske tega še vedno držijo. Bikini pa na splošno veljajo za nespodobno oblačilo. Verjetnost, da bi se Ronaldovemu dekletu kaj zgodilo, pa je nična,” je dodal.

Odkar se je Ronaldova družina preselila v Savdsko Arabijo, se njegova partnerka očitno težko privaja na življenje v državi, kjer veljajo šeriatska pravila – ženske morajo imeti pokrito celotno telo in se izogibati prosojnim ali ozkim oblačilom. V javnosti se nosi abaja, tradicionalna dolga tunika temne barve. Tako je denimo Georgina v preteklosti na večerjo z zaročencem prišla v kratkem krilu. Precej strogi so tudi zakoni glede sobivanja neporočenih parov.

Nedavno pa se Georgina v intervjuju za španski Telemundo potožila, da njune otroke v šoli trpinčijo, tudi fizično.

Ronaldo je v zvezi z Georgino od leta 2016, odtlej pa sta se jima rodili dve hčerki, Allana Martina in Bella Esmeralda. Poleg omenjenih Georgina skrbi tudi za Ronaldove preostale otroke, Cristiana Jr. ter Evo in Matea. 38-letni nogometaš je januarja letos s klubom Al Nassrjem podpisal dve in polletno pogodbo, ki mu bo letno nanesla vrtoglavih 200 milijonov evrov.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.