Gerard Pique ljubi 12 let mlajšo – Shakira je pozabljena

Magazin 12. Avg 202208:33 > 09:33
Delite:
Shakira, Gerard Pique
Foto: Profimedia

Slavni nogometaš Gerard Pique, ki se je nedavno tega razšel s pevko Shakiro, je očitno že obrnil nov list. Govori se, da je v zvezi z 12 let mlajšo študentko, ki dela zanj.

Clara Chia Marti je študentka, ki dela za Gerarda Piqueja (35). Viri blizu nogometaša pa zatrjujejo, da je med njima več kot zgolj prijateljstvo, že nekaj časa naj bi se namreč videvala. Buren razpad zveze med Piquejem in Shakiro (45) je razburkal javnost. Ni pa znano, ali se je nogometaš za mladenko ogrel že, ko je bil s Shakiro, ali se je zaljubil po tem, ko sta zvezo zaključila. Mlada študentka je nogometaša spoznala, ko je začela delati v njegovem produkcijskem podjetju Kosmos, ki med drugim organizira dogodke. Zvezo sta sicer skrivala, a je kaj kmalu postalo jasno, da je med njima nekaj več kot le poslovni odnos.

Gerard Pique, Shakira
Foto : Profimedia – Shakira, Pique in sinova, ko so biliše srečna družina.

Pique in Clara sta seveda o razmerju molčala, prijatelji pa so vse njune skupne fotografije zbrisali s socialnih omrežij. Že to je dalo številnim misliti, da z mladenko Pique misli resno. Nogometaš in njegova bivša partnerka Shakira sta pred kratkim dosegla dogovor o skrbništvu nad sinovoma Sasho (7) in Milanom (9). Brata sta trenutno na počitnicah pri mami v Mehiki, nato pa bosta pri očetu v Barceloni. Ker ima on treninge, bodo za dečke skrbeli tudi njegovi starši. Nekdanja partnerja imata deljeno skrbništvo, kar pomeni, da sta Milan in Sasha pol meseca pri mami in drugo polovico pri očetu. Odvetniki pa še iščejo končno rešitev za skrbništvo, saj se Shakira s sinovoma želi preseliti v Miami.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar