Gisele Bündchen čudovita v novi kampanji

Magazin 29. Okt 202116:15 > 17:04 0 komentarjev
gisele bundchen
Profimedia

Brazilska manekenka Gisele Bündchen je posnela novo kampanjo za znamko nakita Vivara, v kateri navdušuje s čutno prezenco in romantično rožnato podobo.

Brazilska manekenka, ki je letos praznovala 41. rojstni dan, je ponovno obraz znamke nakita Vivara. Za novo kampanjo, imenovano Elos, je namreč posnela set fotografij v zelo čutnem, eteričnem in ženstvenem slogu. Gisele Bündchen je z brazilsko znamko luksuznega nakita sodelovala že večkrat in je pravzaprav njihova ambasadorka. Tokratna linija vsebuje srebrne in rožnato zlate tone ter rjave diamante. Moderne silhuete ustvarjajo dolge verige in okrogel nakit, ki je delikaten in minimalističen, a opazen.

gisele bundchen
Profimedia

Zadnjih 14 let najbolje plačani supermodel je v kampanji za nakit Vivara videti kot grška boginja, ki nosi plapolajočo rožnato obleko, prekrito z izrezom na eno ramo. Obleka, ki se skorajda zlije z barvo njene kože, čudovito poudari kose nakita.

gisele bundchen
Profimedia

Vivara je največja veriga trgovin z nakitom v Braziliji z več kot 268 prodajnimi mesti. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1962 in danes poleg nakita oblikuje še ure in luksuzne modne dodatke, kot so denarnice, pisala in očala. Njihova tovarna ima kar 4.200 kvadratnih metrov sodobnih objektov in 360 specializiranih strokovnjakov. Z visoko tehnologijo je vsak kos oblikovan, razvit in izveden z enako skrbnostjo, s katero so starodavni zlatarji izdelovali ekskluzivne in večne dragulje. Vsaka kolekcija ima svojo osebnost, kosi pa so ekskluzivni in zasnovani s skrbnostjo in inovativnim dizajnom, zaradi česar dosegajo visoke cene.

gisele bundchen
Profimedia

Gisele je zelo očitna izbira za predstavnico znamke Vivara, saj obe odlikuje ekskluzivnost. Manekenka, žena igralca ameriškega nogometa Toma Bradyja, s katerim imata dva otroka, je ena najbolje plačanih manekenk vseh časov in je bila leta 2007 razglašena za 16. najbogatejšo žensko v zabavni industriji. Poleg manekenstva, ki ji je prineslo svetovno prepoznavnost, je Gisele uspešna poslovna ženska in aktivistka na področju okoljevarstva, redno pa donira tudi številnim organizacijam, ki se trudijo odpraviti lakoto.

gisele bundchen
Profimedia