Gisele Bündchen in Tom Brady najela odvetnika za ločitev

Magazin 07. Okt 202208:00
Gisele Bündchen
Profimedia

Potem ko je slavna manekenka Gisele Bündchen najela odvetnika za ločitev, se je za enako potezo odločil igralec ameriškega nogometa Tom Brady.

To je za ameriški People potrdil neimenovani vir, blizu slavnemu paru. Brazilka in Američan, ki naj bi bila v preteklosti že na pragu ločitve, doživljata novo krizo, deloma tudi zaradi Bradyjeve odločitve, da to sezono znova zaigra v Ligi NFL v ameriškem nogometu. “Bila je tako srečna, ko je napovedal svojo upokojitev,” je vir pred tem povedal za People.

V torek je People poročal, da je Bündchen med njunimi zakonskimi težavami – po nekaterih navedbah naj bi živela ločeno že nekaj mesecev – najela odvetnika za ločitev. Brady, s katerim sta skupaj 13 let, pa je po besedah vira pri odvetniku poskušal ugotoviti, kaj naj stori.

Gisele Bündchen
Profimedia

Če se supermanekenka in sedemkratni zmagovalec Super Bowla, finala Lige NFL, odločita, da nadaljujeta pot ločeno, si bosta morala razdeliti večmilijonsko premoženje in se dogovoriti za skrbništvo nad otrokoma.

Odvetnica za ločitve v New Yorku Jacqueline Newman, ki ni povezana s parom, je za People povedala, da imata najverjetneje sklenjeno predporočno pogodbo. “Ljudje s tolikšnim bogastvom se običajno ne poročijo brez dokumenta, ki narekuje, kaj se zgodi, če se ne izide.”

V intervjuju za Elle to poletje je Gisele dejala, da ima pomisleke o tem, da bi Brady še naprej igral. “Očitno me skrbi – to je zelo nasilen šport, imam otroka in želim si, da bi bil bolj prisoten. Vsekakor sva imela pogovore na to temo znova in znova. Toda na koncu mora vsakdo sprejeti odločitev, ki bo delovala. Tudi on mora slediti stvarem, ki ga veselijo.”

Gisele Bündchen
Profimedia

Drugi vir je za People povedal, da je Brady otrokom popolnoma predan tudi med sezono ter preživlja čas s svojo družino med tekmami in potovanji. “Noben drug mož ne dobi šest mesecev dopusta na leto, da bi se popolnoma posvetil samo družini. In med sezono potuje na tekme in trenira, vendar je veliko tudi z družino.”

Par ima dva otroka – 12-letnega sina Benjamina Reina in devetletno hčerko Vivian Lake. Športnik ima z nekdanjo partnerico, igralko Bridget Moynahan, še 15-letnega sina Johna Edwarda. 

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.