Gisele Bündchen in Tom Brady sta bila že na pragu ločitve

Magazin 27. Feb 202211:45 0 komentarjev
Gisele Bundchen, Tom Brady
Profimedia

Ljubezensko življenje ene najbolje plačanih maneken na svetu, Gisele Bündchen, se zdi ena sama pravljica, kar pa ni vedno čisto res ...

Zvezdnik ameriškega nogometa Tom Brady (44) brazilska manekenka Gisele Bündchen (41) sta poročena 13 let. Resnici na ljubo pa vsa leta niso bila enako lepa. Še posebno težko je bilo pred nekaj leti, ko so se v njunem zakonu pojavile številne težave. Takrat se je na veliko govorilo tudi o ločitvi.

O tem obdobju je spregovoril kar Tom sam in dejal, da so ju težave le še bolj združile in okrepile njuno razmerje. ”Našla sva se ob pravem času, skupaj sva doživela nekaj vzponov in padcev in prav to je najino razmerje naredilo še posebno močno. Gisele je življenjska sopotnica, ki bi si jo želel vsak moški,” ima Tom o njej same besede hvale.

Gisele Bundchen, Tom Brady
Profimedia

”V življenju sva morala biti kos številnim izzivom, zato je še toliko bolje, če imaš ramo, na katero se lahko nasloniš, če imaš ob sebi nekoga, na katerega se lahko vedno zaneseš,” je dejal Tom, ki je bil pred nekaj leti vpleten v velik škandal profesionalne lige ameriškega nogometa NFL. V okviru tako imenovane afere Deflategate so članu ekipe New England Patriots očitali, da je sodeloval v goljufiji, povezani s premalo napihnjenimi žogami, ki so jih uporabljali na tekmi proti moštvu Indianapolis Colts in s tem resno kršili pravila.

Tom Brady
Profimedia

In prav ta škandal je močno zaznamoval njegov zakon z Giselle, a zvesta žena mu je ves čas stala ob strani, kar ni bilo vedno lahko. Bil je pogosto jezen, osoren, kar sta občutila tudi otroka, sin Benjamin (12) in hči Vivian Lake (9). Danes so ponovno složna družina, Tom in Giselle pa srečna, da sta to neugodno obdobje pustila za seboj.