Gisele Bündchen iskreno o ločitvi od Toma Bradyja

Magazin 25. Mar 202310:45
Gisele Bundchen
Profimedia

Lani oktobra je odjeknila novica, da se brazilska manekenka in zvezdnik ameriškega nogometa po 13 letih zakona ločujeta.

Gisele Bündchen in Tom Brady sta svojo zvezo začela leta 2006, tri leta pozneje pa sta stopila pred oltar. V pogovoru za revijo Vanity Fair je zdaj 42-letna manekenka, ki ima s svojim zdaj bivšim možem dva otroka, odprla srce in spregovorila o ločitvi. Zanikala je govorice o tem, zakaj se je njun zakon končal – razšla sta ste namreč po Bradyjevi vrnitvi v NFL, čeprav je napovedal, da se bo upokojil. Zdaj je Gisele te govorice označila za zelo boleče in dejala, da gre za najbolj noro stvar, kar jih je slišala.

Pravi, da je to, kar je bilo povedano, del večje sestavljanke in ni tako črno-belo. Dodala je, da sta se oddaljila, še preden se je Brady odločil, da bo lani odigral še svojo zadnjo sezono ameriškega nogometa. Spoznala sta se, ko je imela 26 let, on pa jih je štel 29. Imela sta veliko skupnega, oba sta si želela družino. Odkar so jo agenti odkrili pri 13 letih v trgovskem središču v Sao Paolu, je nenehno delala. Potem ko se je leta 2006 razšla z igralcem Leonardom DiCapriem, je šla na slepi zmenek z Bradyjem, ki ga je organiziral njun skupni prijatelj. Leta 2009 je v intervjuju, ki ga je takrat dala za Vanity Fair, dejala, da je, ko ga je zagledala, takoj vedela.

A žal se njuna zveza ni obnesla. “Ko je mineval čas, sva ugotovila, da sva si želela drugačne stvari. Morala sva sprejeti odločitev. To pa še ne pomeni, da človeka nimaš rad. To pomeni, da če hočeš živeti svoje življenje avtentično, naj bo ob tebi nekdo, s katerim se najdeta nekje na sredi. To je ples, to je ravnovesje,” pravi manekenka. Bivšemu soprogu privošči vse najboljše. “Verjemite, če obstaja človek, za katerega si želim, da bi bil najsrečnejši na svetu, je to on,” je še poudarila.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.