Gisele Bündchen je sita tega, da Tom Brady kariero postavlja pred družino

Magazin 20. Sep 202210:00
Gisele Bündchen
Profimedia

Odločitev igralca ameriškega nogometa Toma Bradyja o upokojitvi, ki jo je nato preklical, je povzročila krizo z manekenko Gisele Bündchen. 

V ponedeljek je več virov za ameriški People povedalo, da je Brazilka razočarana nad odločitvijo zvezdnika ameriškega nogometa, da se ne namerava upokojiti. “Vrnitev v Tampo po upokojitvi vpliva na osebno plat njegovega življenja. Gisele je razočarana in sita njegove kariere, saj jo vedno postavlja v ospredje – pred družino, ki ga je vedno podpirala.”

Manekenka je za revijo Elle spregovorila o občutkih glede Bradyjeve vrnitve v ligo NFL. “Očitno me skrbi – to je zelo nasilen šport in imava otroke, rada bi, da bi bil bolj prisoten. Vsekakor sva imela pogovore o tem znova in znova. Toda na koncu menim, da mora vsakdo sprejeti odločitev, ki bo dobra zanj. Tudi on mora slediti tistemu, kar ga veseli.”

Gisele Bündchen
Profimedia

Govorice o nesoglasjih med manekenko in športnikom so se okrepile prejšnji mesec, potem ko je Brady manjkal na treningu svoje ekipe Tampa Bay Buccaneers ”zaradi nekaterih osebnih stvari”, kot je izjavil glavni trener ekipe Todd Bowles.

Par trenutno preživlja čas ločeno, kar se je že zgodilo, je pojasnil vir in dodal, da poskušata storiti vse, da bi rešila zakon.

Čeprav je zvezdnik ameriškega nogometa Tom Brady zelo osredotočen na športno kariero, si še vedno želi biti dober mož in oče. “Tom je super fant, vsi tako mislijo, vključno z Gisele. Noče biti preobremenjen. Želi biti dober mož in oče, še vedno je navdušen, ko govori o Gisele in otrocih,” je povedal neimenovani vir za People.

Vir tudi ugotavlja, da Gisele meni, da bi moral biti Brady več doma, saj njuni otroci odraščajo. “Z družinskega vidika so to kritična leta. Otroci postajajo starejši, Ben je zdaj star 12 let.”

Gisele in Tom imata skupaj 12-letnega sina Benjamina in devetletno hčerko Vivian. Športnik ima iz zveze z igralko Bridget Moynahan še 15-letnega sina Jacka.

“Nogomet ga zelo veseli. Nekaj ​​mora žrtvovati, in to je bila vedno njegova družina. Morajo biti potrpežljivi zanj,” je sklenil vir.

Gisele Bündchen
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.