Goloprsi Chalamet na oskarje v suknjiču iz ženske kolekcije Vuitton

Magazin 28. Mar 202215:09 > 15:12 0 komentarjev
Timothee Chalamet
Profimedia

Da je Timothée Chalamet v Hollywoodu eden najbolj drznih, ko gre za slog oblačenja, že vemo, na oskarjevski rdeči preprogi pa je svoj status modne ikone še utrdil.

26-letnik je namreč za bleščeči dogodek izbral suknjič, okrašen s čipko, iz aktualne ženske kolekcije hiše Louis Vuitton, in hlače z visokim pasom.

Timothee Chalamet
Profimedia

Videz je zakrožil z dolgo srebrno ogrlico z obeskom in črnimi gležnjarji.

Timothee Chalamet
Profimedia

Poleg Chalametove domiselne izbire oblačil pa je na spletu završalo tudi zaradi oblačila, ki ga je pustil doma: namesto srajce se je postavni Timmy odločil kar za gole prsi pod suknjičem.

Timothee Chalamet
Profimedia

Na družbenih omrežjih je zavladalo navdušenje, neka oboževalka zvezdnika z bujnimi kodri je denimo zapisala: “Želela bi se zahvaliti tistemu, ki je izdelal to opravo, staršem Timothéeja Chalameta in Bogu.”

Igralec je znan po tem, da se ne boji živahnih barv, hkrati pa odlično nosi elegantne brezhibno krojene obleke in je doma tudi v sproščeni ulični modi.

Ko gre za velike dogodke, pa je skoraj brez izjeme zvest hiši Louis Vuitton – morda ima to kaj opraviti z njegovim francoskim izvorom?

Chalamet, ki je bil za oskarja za stransko vlogo nominiran za dramo o odraščanju Pokliči me po svojem imenu, sicer nastopa v kar dveh od filmov, ki so bili letos nominirani za najboljši film.

To sta Don’t Look Up Adama McKayja in Dune: peščeni planet, zf-spektakel v režiji Denisa Villeneuva, ki je pometel s konkurenco v tako rekoč vseh tehničnih kategorijah, tudi tisti za najboljšo fotografijo.

Vas zanima še več? Posledite našo Facebook stran N1 Magazin.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!