Goran Dragić očitno znova zaljubljen, objavil fotografijo z brazilsko lepotico

Magazin 09. Feb 202418:30 8 komentarjev
Goran Dragić
Foto: the_1_dragon/INSTAGRAM

Nekdanji kapetan slovenske košarkarske reprezentance Goran Dragić je očitno znova zaljubljen. Na družbenem omrežju Instagram je objavil fotografijo z brazilsko lepotico, ki živi in dela v Ameriki Greice Murphy.

Nekdanji slovenski košarkarski reprezentant in zvezdnik lige NBA Goran Dragić je na družbenem omrežju Instagram objavil fotografijo z Greice Murphy, na kateri se veselo objemata.

Dragić in Murphy sta se sicer prvič skupaj v javnosti pojavila konec januarja, ko se je Dragić v Miamiju udeležil slovesnosti ob upokojitvi dresa Udonisa Haslema. Že takrat pa so se pojavila ugibanja, ali sta skupaj.

Murphy, ki je po rodu Brazilka, se je pri 23-letih preselila v ZDA. V nekaj letih je ustanovila in postala izvršna direktorica podjetja, ki se ukvarja z zagotavljanjem zdravstvene nege na domu tistim, ki so pomoči potrebni, je razvidno iz njene uradne spletne strani.

Goran Dragić
Foto: the_1_dragon/INSTAGRAM

To je prvo javno Dragićevo razmerje po ločitvi leta 2021. Z nekdanjo soprogo Majo imata sina in hčerko, nekdanji kapetan slovenske izbrane vrste pa zasebnost svojih bližnjih skrbno varuje.

Goran Dragić Goran Dragić
Dragić in Murphy sta se prvič v javnosti pojavila konec januarja. (Foto: PROFIMEDIA)
Greice Murphy se je pri 23-letih preselila v ZDA in postala uspešna podjetnica. Je tudi mama dveh sinov. (Foto: greicemurphy.com)

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje