Goran in Nives Ivanišević sta srečna in neskončno uživata v starševstvu

Magazin 22. Jun 202207:30 1 komentar
Goran Ivanišević
Instagram Nives Ivanišević

Goran Ivanišević, hrvaški teniški as in trener Novaka Đokovića, je tudi zasebno našel veliko srečo z lepo radijko Nives, s katero bosta julija praznovala že peto obletnico poroke. Zakonca imata skupaj sina Olivera, Goran pa ima iz prvega zakona z manekenko Tatjano Dragović še 19-letno hčerko Amber in 14-letnega sina Emanuela, ki živi skupaj z očetovo novo družino.

Goran in Nives sta se zaljubila leta 2017 in se tako rekoč čez noč poročila v Zagrebu, vsi pa pravijo, da njuna sreča traja. Mali Oliver je zdaj star štiri leta in pred dnevi je prvič potoval z letalom, ko je družinica počitnikovala na Maldivih, na koncu pa so si privoščili še turistično potovanje po Italiji.

“Oliver je zdaj res najbolj sladek in prisrčen. Vse ga zanima, vse bi rad vedel. Nad letalom je bil navdušen,” je povedala Nives za hrvaške medije ter dodala: “Oliver ima svojega starejšega brata Emanuela za boga. Gleda ga kot božanstvo, zato jima pustim, da sta veliko skupaj in se zbavata. No, Emanuel, ki živi z nami, se mora zdaj veliko učiti, zato moram malega kar zamotiti, da ga ves čas ne nadleguje,” se je smejala lepotica, ki vedno potuje z možem: “Nazadnje sva bila v Rimu, kjer sem bila zares očarana nad lepoto mesta in hrano. Sicer se težko zredim, a tam bi se zagotovo. Testenine so božanske.”

Tudi starejša Goranova hči Amber se odlično razume z mlajšima bratoma, a ima s študijem in dresurnim jahanjem, s katerim se intenzivno ukvarja, toliko dela, da si le težko vzame čas za družino. Toda simpatični Splitčan, ki je lani praznoval 50 let, je zadovoljen, ker so končno vsi srečni in se razumejo, sam pa uživa tudi v vlogi trenerja najboljšega teniškega igralca na svetu.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje