Goran Višnjić opozoril oboževalce, da je postal tarča sleparke

Magazin 15. Dec 202112:21
Goran Višnjić
Foto: Profimedia

Priljubljeni hrvaški igralec, ki smo ga pred leti spremljali v nadaljevanki Urgenca in ki si je v tujini zgradil nadvse uspešno kariero, je postal tarča sleparke.

Goran Višnjić je na družbenem omrežju Instagram razkril, da se neznana oseba predstavlja kot njegova agentka, ter sklenil o tem posvariti svoje oboževalce po vsem svetu. Številni njegovi sledilci so se začudili, ko so videli zadnjo objavo, na kateri je posnetek zaslona profila z družbenega omrežja, ki pripada neznani ženski.

Kot je pojasnil ob objavi, se neznanka predstavlja kot njegova asistentka in v njegovem imenu zbira finančna sredstva. Očitno se je res razjezil, saj njegove besede niso bile nič kaj mile. “Pazite se te pr***ce. Ta oseba (ki je videti nežno z otrokom v naročju) vas poskuša pretentati (moje sledilce) s pošiljanjem sporočil, v katerih hoče stvari, pretvarja se, da je moja asistentka. Jaz nimam asistentke, to je moj edini profil na Instagramu in tako bo ostalo do konca. Vse drugo je prevara! Vedno preverite uradno modro kljukico ob profilu. Prosim vas, da ignorirate to osebo pa tudi vsako drugo, ki trdi, da je kakorkoli povezana z mano. Prijavite in blokirajte. Žal mi je, da sem moral objaviti to, a veliko se vas je oglasilo z zasebnim sporočilom o tem ubogem prevarantskem parazitu!”

Goran Višnjić
Instagram/osebni arhiv

V komentarjih se je oglasila tudi njegova soproga Eva Višnjić, ki je nadvse pikro zapisala: “O, kako prisrčno. Mama z otrokom, ki končno dela. Goran, res si nevljuden.” Sicer pa ima hrvaški igralec na Instagramu več kot 93.000 sledilcev in je aktiven uporabnik, saj občasno deli zanimivosti iz svojega zasebnega življenja.

Komentari

Vaš komentar