Gwyneth Paltrow pokazala modno kombinacijo, ki jemlje dih

Magazin 13. Nov 202111:45 0 komentarjev
Gwyneth Paltrow
Profimedia

Hollywoodska igralka Gwyneth Paltrow obožuje različne modne stile in se rada odpravi na take in drugačne modne izlete, ki jih modni kritiki naravnost obožujejo.

Gwyneth Paltrow je velika modna navdušenka, ki obožuje nove in nove modne stile in rada različne modne kose preizkuša na izvirne načine, ki so marsikomu v navdih.

Nedavno se je ameriška igralka pojavila na modni reviji priznane modne hiše Gucci, kamor je prišla oblečena v živo rdeč žametni kostim, ki bi ga težko kdorkoli spregledal.

Drzna rdeča, ki govori sama zase

Rdeča barva kostima je delovala zares močno, zato se je zdelo, da je v prostoru zavladala povsem nova energija, ko se je tam pojavila uspešna zvezdnica.

Kostim je igralka spretno kombinirala z belo srajco, ki pa ni imela značilnega belega odtenka, kar je kostimu omogočalo, da je ves večer ostal glavna zvezda Gwynethine modne kombinacije.

Gwyneth Paltrow
Profimedia

Gwyneth je za nameček uporabila tudi dobri stari trik, ko se je odločila izbrati hlače, ki segajo povsem do tal, saj s tem noge postanejo avtomatsko daljše, česar se znana igralka še kako dobro zaveda.

Vsekakor odlična modna izbira za večerne dogodke ali tudi kakšne bolj slovesne priložnosti, saj žamet daje še posebno glamurozen videz kostimu in ga dvigne na povsem novo raven.

Gwyneth Paltrow
Profimedia

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!