Hailey Baldwin (spet) zanika govorice o nosečnosti: “Dajte mi že mir”

Magazin 07. Apr 202209:00
Justin Bieber, Hailey Baldwin
Foto: Profimedia

25-letna manenenka in vplivnica Hailey Baldwin, soproga popzvezdnika Justina Bieberja, se, medtem ko njen slavni stric Alec Baldwin pri 64 pričakuje že osmega potomca, redno otepa govoric o nosečnosti.

Dan po Grammyjih, kjer sta z Justinom blestela na rdeči preprogi – on v dvodelni obleki Balenciaga predimenzioniranega kroja, ona v prav tako široko krojeni toaleti Saint Laurent -, se je Hailey oglasila s komentarjem na Instagramu in utišala nova šušljanja o tem, da bosta z Justinom kmalu postala starša.

“Nisem noseča, dajte mi že mir,” se je Hailey odzvala na objavo na profilu opravljivega portala Radar, v kateri so zapisali: “Oboževalci so prepričani, da je Hailey Bieber noseča, potem ko se je po rdeči preprogi Grammyjev z možem Justinom Bieberjem sprehodila v plapolajoči obleki.”

Poleg namigovanja o tem, da je Baldwin belo satenasto obleko razkošnega kroja izbrala, da bi dobro zakrila nosečnost, so si nekateri očitno narobe razlagali tudi njeno zgodbo na Instagramu, objavljeno ob podelitvi glasbenih kipcev.

“Tako ponosna sem nate in na album Justice. Kakšno neverjetno leto je to! Toliko imava za praznovati,” je vplivnica pripisala ob fotografiji sebe in Justina med poljubljanjem v lasvegaškem hotelu, kjer je potekala bleščeča zvezdniška prireditev, s katere pa je Bieber kljub več nominacijam odšel praznih rok.

Justin Bieber in Hailey Baldwin
Profimedia

Hailey Baldwin in tri leta starejši Justin Bieber sta poročena od leta 2018, vse odtlej pa sta tarča tabloidnih namigovanj in ugibanj o potencialnem naraščaju, ki jih nekdanja baletna plesalka vztrajno zavrača.

V pogovoru za Wall Street Journal je pred kratkim povedala, da je še vedno zelo zelo mlada in je časa za družino še dovolj. Z Justinom naj bi se za ta korak morda odločila v naslednjih nekaj letih, je še razkrila in dodala, da se zaveda, da je nemogoče vedeti, kako hitro jima bo uspelo.

Hailey, hči igralca Stephena Baldwina, mlajšega brata bolj razvpitega Aleca, se je pred kratkim znašla v središču pozornosti zaradi zdravstvenega preplaha: bila je hospitalizirana zaradi simptomov, podobnih kapi. Zdravniki so ugotovili, da jih je povzročil majhen krvni strdek v možganih.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar