Harry Styles in Gucci sta združila moči v novi kolekciji za moderne moške

Magazin 24. Dec 202216:00
harry styles x Gucci
Profimedia

Pevec Harry Styles in priljubljena luksuzna znamka Gucci sta združila moči in predstavila novo kolekcijo. Harry je pri ustvarjanju te kolekcije sodeloval z italijanskim modnim oblikovalcem Alessandrom Michelejem.

Harry Styles se je združil z Guccijem pri njihovi novi kolekciji HA HA HA. Pop velikan, ki je v preteklosti že večkrat sodeloval z modno znamko Gucci, je združil moči s kreativnim direktorjem Alessandrom Michelejem pri novi kolekciji, ki obsega formalna večerna oblačila in bolj vsakdanje kose, kot so podloženi plašči in jopice. Pri Gucciju so takole opisali kampanjo: “Harry Styles svojo ekspresivno čustvenost usmerja v poigravanje s pomenom moškosti v kampanji kolekcije Gucci HA HA HA, ki si jo je britanski pevec, tekstopisec in igralec zamislil skupaj s kreativnim direktorjem Alessandrom Michelejem.” Oblačila se v posnetkih oblačijo in kombinirajo s presenetljivimi dodatki, nato pa jih Harry odloži, da se naberejo v igri oblačenja, ki niti ne vzpostavlja niti ne pripoveduje o klasičnih predsodkih, temveč preoblikuje moško garderobo kot orodje za avantgardo.

harry styles x Gucci
Profimedia

Stylesova kolekcija prihaja, med tem ko nadaljuje turnejo po ZDA v podporo svojemu hvaljenemu tretjemu solo albumu Harry’s House. Niz nastopov je vključeval zgodovinskih 15 nastopov v newyorškem Madison Square Gardnu. V recenziji zadnjega albuma je s štirimi zvezdicami Rolling Stone UK pohvalil rekord, saj je ponudil pogled na “Stylesovo neusmiljeno visoko življenje s podrobnim pogledom na človeški in osebni davek, ki stoji za tem.”

harry styles x Gucci
Profimedia

“Harry ima neverjeten smisel za modo,” je dejal zdaj že bivši kreativni direktor znamke Gucci, Michele. S Stylesom je spregovoril tudi o navdihu za kolekcijo: “Predlagal sem, da skupaj ustvarimo ”sanjsko garderobo”, začenši s tistimi majhnimi nenavadnostmi, ki se združijo v otroške vizije,” je pojasnil. “Končali smo z mešanico estetike od popa in bohema iz sedemdesetih do revizije podobe gospoda v značilnem moškem krojenju.”

harry styles x Gucci
Profimedia

V sporočilu za javnost je Gucci opisal kolekcijo HA HA HA kot igrivo, zasnovano tako, da deluje kot glasnik novih vizij lepote, oblikovano z osvobajajočimi kodami, ki odpravljajo ritualne kompleksnosti modnih kolekcij in ustvarjajo trajnostno spontanost lahkotnosti.”

harry styles x Gucci
Profimedia

Kolekcija vključuje jakne, plašče, hlače, srajce in dodatke, za katere Gucci pravi, da izhajajo iz ustvarjalnih primerov, ki se uporabljajo za različne videze, ki kontaminirajo drug drugega in se pokažejo kot obleke, jakne iz džinsa, potiskane pižame, športne srajce, podloženi plašči s kapucami, zaponke in nagubani kilti z usnjenimi trakovi,” piše v sporočilu.

harry styles x Gucci
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku