Harry Styles predstavlja svojo lepotno linijo z naslovnico revije Dazed

Magazin 18. Nov 202116:00 0 komentarjev
Harry Styles
Profimedia

Harry v reviji Dazed raziskuje vprašanje, kaj pomeni biti moški, in sporoča navdih za svojo lepotno znamko.

Harry Styles, 27-letni pevec, igralec in stilska ikona, je spet navdušil. V reviji Dazed je navdušil z estetsko podobo in modno zgodbo. Dazed neodvisno izhaja že od leta 1991, slovi pa po unikatnem združevanju mode, filma, glasbe, umetnosti in literature.

Serija fotografij na temnosivem ozadju v ospredje postavlja izražanje skozi oblačila in vprašanje moške lepote, temu pa dodaja tudi naznanitev svoje lepotne znamke Pleasing. Glavno zgodbo zimske izdaje priljubljene alternativne modne publikacije je režiral Lynette Nylander, zvezdnika pa je oblekel priljubljeni stilist Ibrahim Kamara, ki je tudi izvršni urednik revije.

harry styles
Instagram @dazed

“Sam sebi se ne zdim ikona”

Čeprav ga mnogi uvrščajo med modne ikone, Harry Styles ob teh komplimentih ostaja skromen – pravi, da se ne vidi kot ikona in da počne samo tisto, kar ga osrečuje. Na naslovnici nosi ekstravagantne stajlinge, ki sežejo od ideje moškosti iz osemdesetih, do popolnoma ženskih, ki nasprotujejo tradicionalni definiciji moškega. Med izbranimi kosi so kombinezoni znamke Prada s kristali Swarovski, puloverji znamke Rick Owens, vintage kosi znamke Jean Paul Gaultier in John Galiano ter posebej izdelana oblačila znamke Gucci.

S svobodnim izražanjem želi sporočiti svojo notranjo spremembo in navdihniti vse, ki se iščejo. Priznal je, da se je v mladosti, kot pevec skupine One Direction, redno spraševal o sebi, identiteti in prihodnosti.

harry styles
Instagram @dazed


“Zdi se mi, da biti lep ne pomeni biti videti popolno. Lepi ljudje so srečni, takšni, ki sijejo, in moji izdelki počnejo prav to – pomagajo ljudem, da se počutijo brezpogojno lepe na malo drugačen način”. Znamka
Pleasing, ki jo je Harry napovedal v reviji Dazed, obsega lake za nohte, balzam za ustnice, izdelke za sijočo kožo in nego okoli oči. Vsi izdelki so narejeni trajnostno, pri čemer Harryjeva ekipa poudarja zavedanje o proizvajanju novih produktov: “Zavedamo se, da na svet prinašamo nove izdelke – pomembno je, da to počnemo odgovorno.”

harry styles
Instagram @dazed

Glavna zvezda kolekcije Pleasing je set lakov za nohte. Harry Styles za Dazed pove, da je prav z lakom za nohte začel svojo pot iskanja sebe. Barve nosijo poseben navdih – barvna paleta je vzeta iz stenske tapete, ki se je Harryju zdela zanimiva. Pleasing je ustvaril, da ljudje ob uporabi izdelkov nekaj začutijo. “Veliko je malih trenutkov, ki jih ne bom nikoli pozabil. Želim, da ti lepotni izdelki postanejo del posebnih trenutkov vsakega.

harry styles
Instagram @dazed