Harry Styles strt, po nedavnem tragičnem streljanju na Danskem odpovedal koncert

Magazin 06. Jul 202214:02 > 14:47 0 komentarjev
Harry Styles
Profimedia

Ameriški zvezdnik odpovedal nastop v Københavnu v luči nedavnega strelskega pohoda.

Glasbenik Harry Styles je v luči nedavnega streljanja v nakupovalnem središču v Københavnu odpovedal nastop v danski prestolnici.

Vest o odpovedanem koncertu je strti Styles delil s svojimi sledilci na družbenih omrežjih.

”Moje srce je strto in žaluje skupaj s prebivalci Københavna. Obožujem to mesto. Ljudje so tako prijazni in polni ljubezni. Moje sožalje svojcem in vsem, ki so bili prizadeti v nedavnem napadu. Žal mi je, da nismo bili skupaj. Prosim, pazite drug na drugega,” je zapisal ameriški glasbeni in igralski zvezdnik na Twitterju.

Danska streljanje
REUTERS

Le nekaj ur pred njegovim nastopom v københavnski Royal Areni, kjer bi pevec nastopil v sklopu turneje Love on Tour, je namreč v bližnjem nakupovalnem središču Fields izbruhnil strelski napad. Strelec je po podatkih danske policije 22-letnik, ki so ga v preteklosti obravnavali že številni psihiatri. Pod njegovimi streli so končali trije ljudje, ruski državljan in dva 17-letna mladeniča, več je bilo ranjenih.

Evropski del turneje

”Če ste v Københavnu, pokličite svojce in jim dajte vedeti, da ste v redu,” je na družbenih omrežjih po napadu zapisala københavnska policija. V ta namen so se lotili zbiranja fotografij in posnetkov ter iskanja očividcev, ki bi lahko osvetlili dogajanje v nakupovalnem središču. Policija imen žrtev in napadalca ni želela razkriti.

Po tragičnem dogodku je življenje v danski prestolnici zastalo, v ta namen je bil odpovedan tudi koncert priljubljenega pevca Stylesa. Ta je sicer nekaj dni zatem nastopil v pariški Accor Areni, z julijem pa turnejo po Evropi zaključuje in se seli v Ameriko.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!