Harry Styles strt, po nedavnem tragičnem streljanju na Danskem odpovedal koncert

Magazin 06. Jul 202214:02 > 14:47
Delite:
Harry Styles
Foto: Profimedia

Ameriški zvezdnik odpovedal nastop v Københavnu v luči nedavnega strelskega pohoda.

Glasbenik Harry Styles je v luči nedavnega streljanja v nakupovalnem središču v Københavnu odpovedal nastop v danski prestolnici.

Vest o odpovedanem koncertu je strti Styles delil s svojimi sledilci na družbenih omrežjih.

”Moje srce je strto in žaluje skupaj s prebivalci Københavna. Obožujem to mesto. Ljudje so tako prijazni in polni ljubezni. Moje sožalje svojcem in vsem, ki so bili prizadeti v nedavnem napadu. Žal mi je, da nismo bili skupaj. Prosim, pazite drug na drugega,” je zapisal ameriški glasbeni in igralski zvezdnik na Twitterju.

Danska streljanje
Foto : REUTERS

Le nekaj ur pred njegovim nastopom v københavnski Royal Areni, kjer bi pevec nastopil v sklopu turneje Love on Tour, je namreč v bližnjem nakupovalnem središču Fields izbruhnil strelski napad. Strelec je po podatkih danske policije 22-letnik, ki so ga v preteklosti obravnavali že številni psihiatri. Pod njegovimi streli so končali trije ljudje, ruski državljan in dva 17-letna mladeniča, več je bilo ranjenih.

Evropski del turneje

”Če ste v Københavnu, pokličite svojce in jim dajte vedeti, da ste v redu,” je na družbenih omrežjih po napadu zapisala københavnska policija. V ta namen so se lotili zbiranja fotografij in posnetkov ter iskanja očividcev, ki bi lahko osvetlili dogajanje v nakupovalnem središču. Policija imen žrtev in napadalca ni želela razkriti.

Po tragičnem dogodku je življenje v danski prestolnici zastalo, v ta namen je bil odpovedan tudi koncert priljubljenega pevca Stylesa. Ta je sicer nekaj dni zatem nastopil v pariški Accor Areni, z julijem pa turnejo po Evropi zaključuje in se seli v Ameriko.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar