Hčerka Catherine Zeta Jones in Michaela Douglasa je dopolnila 19 let

Magazin 25. Apr 202207:30 0 komentarjev

Znana igralca sta nadvse ponosna na hčerko Carys, ki je zdaj prava mlada dama. Pred kratkim je imela rojstni dan, njena starša pa sta ga obeležila na poseben način.

“Vse najboljše za 19. rojstni dan moji čudoviti hčerki (navzven in navznoter). Carys, zaradi tebe vsak dan prinaša radost. Imam te rada z vsem srcem,” se glasi čustven zapis 52-letne igralke Catherine Zeta Jones.

Objavila ga je na svojem profilu na Instagramu. Hkrati je objavila lepo in nostalgično črno-belo sliko, na kateri je njena hčerka v otroških letih.

Objava ponosne mame je takoj zbrala veliko všečkov, čestitkam so se pridružili številni oboževalci in prijatelji, marsikdo med njimi pa je opazil, da je Carys zelo podobna svoji mami. Tudi 77-letni igralec Michael Douglas, mladenkin oče, se je oglasil prek družbenega omrežja, kjer je objavil videoposnetek in med drugim zapisal: “Vse najboljše za rojstni dan, moja Carys Zeta! To je tvoj oče. Zelo sem srečen in ponosen nate. Želim ti uspešno leto. To bo fantastično, najboljša si.”

Catherine Zeta Jones in Michael Douglas imata poleg Carys še sina Dylana, Michael pa ima iz prejšnje zveze sina Camerona. Svoja otroka je igralski par vzgajal daleč od oči javnosti, saj nista hotela, da bi odraščala v soju žarometov. Dom sta si med drugim ustvarila na Bermudih, kjer vsi skupaj pogosto uživajo v miru in zasebnosti.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!