Hčerka Katie Holmes in Toma Cruisa čudovito zapoje Sinatrovo Blue Moon

Magazin 06. Feb 202309:45
Katie Holmes in Suri Cruise
Profimedia

Suri Cruise, hčerka igralcev Katie Holmes in Toma Cruisa, z mamo živi v New Yorku in je na poti v šolo in na potepu s prijateljicami pogosto tarča nadležnih paparacev. Pred kratkim, ko je Katie Holmes promovirala svoj novi projekt Alone Together, pa se je javnosti razkril tudi veliki talent 16-letnice. Suri namreč čudovito poje.

V intervjuju za Yahoo! Entertainment je ponosna mama Katie Holmes spregovorila o petju svoje najstnice v filmu, ki ga je sama napisala, režirala in v njem igrala glavno vlogo. V njem ​​je želela poseben vokal za priredbo pesmi Blue Moon Franka Sinatre, pri čemer se je spomnila, da ima prav njena Suri velik talent za petje: “No, vedno si želim, da z menoj sodelujejo mladi talenti, zato sem vprašala kar Suri,” je povedala za medije. “Je zelo nadarjena, čeprav se morda to sliši pristransko, ker sem njena mama, ampak res čudovito poje. Rekla je, da bo pesem posnela, jaz pa sem ji pustila, da naredi po svoje. Z vsemi delam na tak način, da jim pustim, da stvari naredijo po svoje, in tako običajno dobim najboljše stvari.”

Ob odzivu ljudi na Surijino petje se je zdelo, kot da oboževalci tega niso pričakovali od najstnice slavnih staršev. In večina je bila nadvse navdušenih. Na srečo je to šele začetek glasbene kariere male Cruise, ki je posodila glas tudi za film Rare Objcets (Redki predmeti), ki je premiero doživel lani in v katerem igra tudi mama Katie.

Suri in Katie, ki sami živita v New Yorku, sta na sploh zelo navezani druga na drugo, očitno pa bosta kmalu veliko tudi poklicno sodelovali. Njuni sodelavci pravijo, da je Suri krasna hčerka: “Če se Katie počuti pod stresom ali potrto, je Suri zelo sočutna in ljubeča,” je vir povedal za Us Weekly o razmerju dvojice aprila 2020: “Katie ima občutek, da je njena hčerka res njen angelček … Ni pretiravanje, če rečemo, da sta rešili druga drugo. Res sta čudoviti skupaj.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.