Hčerka Katie Holmes je izrezana mama, bo šla po njenih stopinjah?

Magazin 01. Dec 202114:45 0 komentarjev
Katie Holmes
Profimedia

Hollywoodska igralka Katie Holmes je na svojo edinko zelo ponosna in z njo izjemno rada preživlja svoj prosti čas.

Katie Holmes svoj prosti čas izjemno rada preživlja s svojo edinko Suri, s katero jo paparaci pogosto ujamejo na ulicah New Yorka.

Tako je bilo tudi nedavno, ko sta hiteli po prazničnih nakupih in bili pri tem zatopljeni v globok pogovor, kakor je to pri njima kar običajno.

katie holmes
Profimedia

Marsikdo ob pogledu na mamo in hčerko pomisli, kako zelo je Suri vsako leto bolj podobna svoji mami. Navdušeni pa so tudi nad modnim stilom, ki ga goji slavna hčerka, saj je bil ta nekoč precej drugačen, še zlasti veliko prahu je dvigovala v otroštvu, ko je že kot otrok po ulicah New Yorka korakala v visokih petah, ob čemer so številni zmajevali z glavo.

Suri, Katie Holmes
Profimedia

Danes pa je Suri povsem drugačna, še največkrat jo je v New Yorku mogoče opaziti s knjigo v roki, kar je v teh časih precej redek prizor. Obožuje številne žanre, od klasike do kriminalk in prodajnih uspešnic.

Ljudi seveda zanima, ali bo šla slavna hčerka po stopinjah svoje mame in se podala v svet filma. Ni jih malo, ki bi jo želeli videti na odrskih deskah, nekateri drugi pa so prepričani, da bi jo bila vesela modna industrija. Vsekakor ji bodo odprta številna vrata in zanimivo bo opazovati, v katero smer se bo odpravila.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!